Estella !

CONDITII FEMININE

*

In cadrul centrului EUVITA, noi oferim protocolul  ESTELLA ce reprezinta suport energetic obiectiv, complet si eficient pentru:

- rezolvarea naturala/neinvaziva a cca 85-90% din  conditiile feminine si a afectiunilor conexe

- preventie si suport energetic pentru cancerului mamar, uterin, ovarian, cervical etc

- mentinerea vitalitatii si intarzierea procesului de imbatranire

Protocolul  ESTELLA cuprinde proceduri de analiza si corectia a Biocampului ( 98% din organism) si  reprezinta solutia autentica pentru echilibrarea energetico-metabolica si neuroimunohormonala a organismului femeii pentru ameliorarea simptomelor, micsorarea/ eliminarea tumorilor/ chisturilor/ nodulilor si reducerea riscului de malignizare.

Protocolul ESTELLA va ofera informatii esentiale si terapii naturale personalizate bazate pe metode stiintifice  pentru urmatoarele conditii:

*

       Afect. sani      Chist ovarian      Fibrom         Endometrioza

       C. sani            C. ovarian            C.uterin        C. cervical

       Displazie        Ovar polichistic  Tulb.ciclu     S. premens.

       Infertilitate      Preg. Sarcina      Sarcina         Reabilitare

                               Menopauza          Anti-aging 

 

Protocolul ESTELLA  inglobeaza principii din medicina energetica stiintifica,  medicina functionala integrativa (inclusiv si mai ales din endocrinologia functionala) combinate cu cele din electromedicina, homotoxicologie (sistemica si endocrina) si metamedicina. Unicitatea protocolului Estella se datoreaza metodei de investigatie/ analiza (evaluarea energetica functionala) si terapiei  personalizate neinvazive.

*

Protocolul ESTELLA  ofera informatia esentiala, corecta si completa, pentru a ajuta fiecare femeie sa faca alegerea cea mai buna (tratament alopat sau naturist) ca sa-si rezolve problemele personale de sanatate.

Suportul energetic ESTELLA isi propune sa echilibreze organismul femeii la toate nivele: neuro-hormonal, imunitar, celular etc. El tine seama de faptul ca fiecare nivel de reglaj necesita controlul a zeci de parametrii biologici, din care cel putin jumatate variaza in mod natural in diferite momente ale zilei / lunii. Din aceste motive, ajustarea energetica poate dura de la 3-4 luni (ex: mastoza, PMS) pana la 18-24 luni (ex: PCOS tip 1); iar cand vine vorba de preventia cancerului, atunci detoxifierea si echilibrarea neuro-endocrina trebuie sa dureze o viata !

Beneficiind de informatia care va arata substratul fiziologic si energetic al afectiunii dvs, si alegand suportul energetic pentru activarea si sustinerea resurselor proprii de vindecare, veti reusi sa va depasiti problemele si sa va bucurati de o noua calitate a vietii.