imunitatea90IMUNITATEA

 

Imunitatea, vazuta ca totalitate a mecanismelor de aparare ale unui organism impotriva elementelor straine, este prima arma de aparare a sanatatii. Un sistem imunitar compromis reactioneaza necorespunzator la stimulii din mediu:

  • reactie prea slaba – implicata in infectiile cronice si cancer
  • reactie prea puternica – implicata in alergii, astm si bolile autoimune

*

In cadrul centrului EUVITA, noi oferim un set de protocoale pentru suportul info-energetic obiectiv, complet si eficient in urmatoarele conditii:

*

       ALERGIA                        TUMORILE                BOALA LYME

       ASTMUL                         CANCERUL               CANDIDOZA

       AUTOIMUNITATEA        INFECTIILE CR       HELICOBACTER

 

Protocoalele cuprind proceduri neinvazive de analiza si corectia a Biocampului (=98% din fiinta umana), necesare pentru echilibrarea energetico-metabolica si neuro-imuno-hormonala in toate bolile autoimune. Protocoalele sunt centrate pe identificarea stresorilor, eliminarea (sau cel putin) reducerea lor si  echilibrarea balantei intre limfocite pentru intrarea in remisie a bolii (-lor).

Provocarea  pentru noi este de a descoperi factorii specifici fiecarei persoane si modul dinamic in care acestia afecteaza profilul imunitar, pentru a oferi informatia esentiala, corecta si completa, ce ajuta la alegerea celui mai bun tratament  (alopat sau naturist).

Informatia este obtinuta printr-o metoda neinvaziva de investigatie numita evaluare energetica functionala (EEF), care are beneficii majore in analiza profilului citokinelor, hormonilor,  toxicitatii (ex: expunere radiatia EMF reziduala, expunere Hg cu rol in activarea Th2), biotoxinelor (inclusiv expozom), deficitelor nutritionale etc.

 

Terapiile  au urmatoarele componente principale: echilibrarea citokinelor, detoxifiere multi-nivel  (toxine: metale toxice, siliciu, azbest, pesticide, dioxina etc), reducerea nivelului de biotoxine,  echilibrarea bacteriilor simbiotice si controlul infectiilor  specifice:  bacteriene (inclusiv forma L, fara perete celular), fungice sau virale (inclusiv si mai ales prin metode electrice: ZAP therapy / terapie Rife) etc. – necesita tratarea cu prioritate a problemelor digestive implicate (in special intestinul semipermeabil) si eliminarea alergiilor/ intolerantelor alimentare.  De asemenea se urmareste si echilibrarea neurohormonala prin eliminarea stresorilor specifici, drenarea sistemului limfatic, corectia automata a nivelului enzimelor, reducerea stresului oxidativ, reducerea inflamatiei etc.

Evaluarea functionala si terapiile energetice sunt integrate in modelul de coaching co-activ pentru sanatate, care ajuta pacientul sa-si depaseasca frica de boala si sa-si activeze resursele proprii pentru a-si transforma sanatatea si a se bucura de o noua calitate a vietii.