CONDITII MODERNE

3_Moderne

*

Corpul uman a ramas neschimbat in ultimii 100.000 de ani, dar conditiile de viata si de lucru s-au schimbat simtitor in ultimii 50-60 de ani. Expunerea la radiatii, la substante chimice (pesticide, solventi etc), lucrul in cladiri fara lumina naturala sau aerisire directa, orele de munca prelungita la calculator, lucrul in schimburi etc  – toate aceste realitati reprezinta deviatii extreme de la viata integrata in natura a omului preistoric.

In cadrul centrului EUVITA, noi oferim protocolul  NEO-LIFE ce reprezinta suport info-energetic obiectiv, complet si eficient pentru  cca 75-80% din  afectiunile aparute ca urmare a stilului de viata modern. El cuprinde proceduri neinvazive de analiza si corectia a Biocampului (=98% din fiinta umana), necesare in urmatoarele conditii:

 

  • Sedentarismul

  • Sindromul cladirii bolnave

  • Sanatatea si viata “electronica”

 

Protocolul NEO-LIFE este unic deoarece foloseste modelul multi-factorial al sindroamelor moderne, vazute ca o lipsa de adaptare a organismului. El se bazeaza pe evaluarea energetica functionala (EEF) care identifica expunerea la factorii de mediu si modul de reactie al organismului, precum si o parte din procesele induse de toxinele ambientale:  inflamatie, auto-imunitate, malabsorbtie etc

Terapia NEO-LIFE adreseaza  procesele existente pentru a atenua efectele expunerii. Ea este o combinatie de electroterapie, fitoterapie, terapie ortomoleculara etc

Evaluarea functionala si terapia energetica sunt integrate in modelul de coaching co-activ pentru sanatate, care ajuta pacientul sa inteleaga rolul factorilor de mediu in sanatate, sa-si transforme (pe cat posibil) stilul de viata pentru a minimiza expunerea toxica si pentru a-si mentine sanatatea si performantele profesionale.