CONDITII OASE, ARTICULATII & MUSCHI

*

3SOA-M001In cadrul centrului EUVITA, noi  oferim protocolul  MATRIX+ ce reprezinta suport info-energetic obiectiv, complet si eficient pentru  rezolvarea naturala/ neinvaziva a cca 70-75% din  problemele legate de oase, muschi si  tesut conjunctiv (articulatii,  dicuri, ligamente, tendoane) .  El cuprinde proceduri neinvazive de analiza si corectia a Biocampului (=98% din fiinta umana), necesare in urmatoarele   conditii:

*

          Artrita                       Artroza                 Afectiuni conexe

          Disc degenerat         Durere spate        Fracturi

          Guta                          Osteoporoza        Reumatism        

 

Protocolul MATRIX+ este unic deoarece si foloseste modelul multi-factorial al bolii (cu accent pe rolul ecotoxinelor/poluarii), bazat pe principii din medicina energetica stiintifica,  homotoxicologie si metamedicina. Provocarea  pentru noi este de a descoperi factorii specifici de boala pentru fiecare persoana in parte si consecintele bolii la nivel sistemic,  pentru a oferi informatia esentiala, corecta si completa, ce ajuta la alegerea celui mai bun tratament  (alopat sau naturist sau ambele).

Astfel, suportul informational identifica remediile fitoterapeutice si ortomoleculare la care organismul este cel mai reactiv, astfel incat pacientul sa poate utiliza suplimentele cu maxima eficienta in cazul lui personal.

Terapia MATRIX+ adreseaza  procesele existente pe la nivelul oaselor, articulatiilor si muschilor (inflamatie / infectie / degenerare),  fiind neinvaziva si personalizata pentru a adresa in mod eficient conditiile existente. Electroterapia prin microcurenti ajuta la reducerea durerii, inflamatiei si fibrozarii, detoxifiere prin stimularea microcirculatiei etc. PEMF este util in osteoporoza,  fracturi, osteoartrita.  Biofeedback-ul ajuta in afectiuni ca: artrita (inclusiv reumatoida), durere cronica spate, sindrom de tunel carpian, fibromialgie etc.

Evaluarea functionala si terapiile energetice sunt integrate in modelul de coaching co-activ pentru sanatate, care ajuta pacientul sa-si activeze resursele proprii pentru a-si transforma sanatatea si a se bucura de o noua calitate a vietii.

*

REFERINTE:
Lu SN, Quan W. Electro-acupuncture treatment for dysfunction syndrome of temporomandibular joint. Report of 23 cases. J Tradit Chin Med 1984 Jun;4(2):96.