Conditii respiratorii

CONDITII RESPIRATORII

 

Prin suprafaţa mare de contact cu mediul în care trăieşte fiecare individ, aparatul respirator este expus usor  bolilor infectioase, imunopatologice ori tumorale, dintre care, intr-un sumar si incomplet “inventar” putem nota: bronşite, astm, emfizem, rinite, laringite, traheite, sinuzite, angina, bronhopneumoniile, edemul, embolia pulmonară, cancerul bronhopulmonar.

 

O parte din aceste boli au caracter sezonier (infectiile virale sau bacteriene), dar din ce in ce mai multe boli reprezinta doar reactia organismului la factori iritanti din atmosfera: substante iritante mecanic (praf, fum, pulberi, scame, ciment, particule mici de origine vegetala si mai ales fumul de tutun) sau chimic (gaze iritante, gaze toxice, vapori iritanti).

Astfel aproximativ un sfert din populatia Romaniei sufera de rinita alergica, iar 70-80% dintre acestia prezinta si boli asociate precum astmul bronsic (incidenta 6-7% din populatie). Statisticile sunt ingrijoratoare si arata ca incidenta acestor afectiuni a crescut considerabil in ultimii ani – prevalenta rinitei alergice in cadrul populatiei europene este estimata in prezent ca fiind de 24,3%, ea fiind asociata, in cca 50% din cazuri) si cu astmul bronsic.

 

Implicatiile majore ale afectiunilor respiratorii fac necesara existenta unui diagnosticul cat mai precoce si mai complet pentru alegerea tratamentului optim (natural/alopat) in vederea  restabilirii rapide si totale a sanatatii pacientului.

 

In cadrul centrului EUVITA, noi oferim protocolul  E-RESPIR ce reprezinta suport info-energetic obiectiv, complet si eficient pentru  preventia si rezolvarea naturala/ neinvaziva a cca 70-75% din  problemele respiratorii.    El cuprinde proceduri neinvazive de analiza si corectia a Biocampului (=98% din fiinta umana), necesare pentru echilibrarea energetico-metabolica in urmatoarele conditii:

 

Astm      BPOC     Bronsita      Emfizem      Inf. cronice      Pneumonie      Sinuzita

 

Protocolul E-RESPIR este unic deoarece si foloseste modelul multi-factorial al bolii (cu accent pe rolul ecotoxinelor/poluarii), bazat pe principii din medicina energetica stiintifica,  homotoxicologie si metamedicina. Provocarea  pentru noi este de a descoperi factorii specifici de boala pentru fiecare persoana in parte si consecintele bolii la nivel sistemic,  pentru a oferi informatia esentiala, corecta si completa, ce ajuta la alegerea celui mai bun tratament  (alopat sau naturist sau ambele).

Terapia E- RESPIR adreseaza  procesele existente pe intregul tract respirator (inflamatie / infectie / degenerare),  fiind neinvaziva si personalizata pentru a adresa in mod eficient conditiile manifeste. Electroterapia prin microcurenti ajuta la reducerea inflamatiei si fibrozarii, repararea mucoasei, detoxifiere prin stimularea microcirculatiei etc. Biofeedback-ul ajuta in afectiuni ca: astm bronsic, boala pulmonara obstructiva cronica etc.

Evaluarea functionala si terapiile energetice sunt integrate in modelul de coaching co-activ pentru sanatate, care ajuta pacientul sa-si activeze resursele proprii pentru a-si transforma sanatatea si a se bucura de o noua calitate a vietii.

13 thoughts on “respiratorii

 1. Pingback: ivermectin antibiotico

 2. Pingback: can i get hydroxychloroquine

 3. Pingback: ivermectin for body lice

 4. Pingback: durvet ivermectin

 5. Pingback: buy ivermectin no prescription

 6. Pingback: stromectol dosage

 7. Pingback: dose of ivermectin for humans

 8. Pingback: strength of ivermectin tablets

 9. Pingback: soolantra for sale online

 10. Pingback: generic tadalafil uk

 11. Pingback: doxycycline for dogs cost

 12. Pingback: bahis siteleri

 13. Pingback: A片

Comments are closed.