belleza vignFRUMUSETE  – SANATATE – ENERGIE

Frumusetea si sanatatea merg mana in mana: cele mai bune produse cosmetice nu pot ascunde efectul alimentatiei necorespunzatoare, al lipsei de somn si de exercitiu fizic, al stresului cronic sau al problemelor emotionale. Frumusetea durabila vine din interior si este reflectata de o piele curata, ochi stralucitori, par des si un corp suplu si atragator.

Stilul de viata actual, suprasolicitarea, stressul, sedentarismul, oboseala, alimentatia incorecta si carentiala genereaza atat probleme de sanatate (oboseala excesiva, anxietate, depresie, scaderea imunitatii, dezechilibre hormonale implicate in ovare polichistice, infertilitate si impotenta, incapacitatea de a duce sarcina la termen etc )  cat si probleme estetice: lipsa de vitalitate si de tonus a pielii, acnee, riduri premature, par facial, caderea parului, celulita  si multe altele.

Aceste probleme estetice creaza probleme relationale si sociale deoarece societatea moderna pune foarte mare pret pe “look”, pe “ambalaj”, in detrimentul calitatilor interioare. Dar, din ce in ce mai mult se analizeaza esenta frumusetii, care pentru un chip de femeie se pare ca poarta numele de EXPRESIVITATE. Iar un chip expresiv inseamna o fata curata, senina, luminoasa, ceea ascunde la nivel biofizic un echilibru neuro-imuno-hormonal, si iar revenim la Sanatate si Energie. Si vorbind de Energie ne gandim la efectul toxinelor emotionale asupra vitalitatii si infatisarii: o femeie deprimata, anxioasa, lipsita de capacitatea de a-si gestiona stresul si (eventualele) conflicte relationale, va fi lipsita de stralucirea pe care pe care numai o viata fericita o poate aseza pe chipul unei femei.

Sintetizand, rezolvarea problemelor estetice este de cele mai multe ori conditionata de rezolvarea problemelor de sanatate si energie fizica si emotionala: din pacate lipsa de timp si de bani nu permite majoritatii femeilor sa abordeze simultan problemele (frumusete, sanatate, energie) in mod eficient si pe durata indelungata.

.

Noi va propunem BELEZZA – un protocol integrativ de restaurare a sanatatii, revitalizare si infrumusetare, ce permite fiecarei  persoane sa identifice si sa rezolve problemele de sanatate implicate in  problemele estetice si sa ajunga la forma maxima pe plan fizic si emotional.

Protocolul permite combaterea din interior a urmatoarelor conditii:

acnee     albire prematura    angioame    buze crapate      cearcane   caderea parului femei / barbati,

hirsutism, hiperhidroza,   ochi uscati, ochi (cu vinisoare) rosii,   par uscat /gras, pete maronii,   piele grasa / uscata, probleme unghii,   riduri, rozacee, ten deteriorat / devitalizat, varice etc

.

Protocolul BELEZZA  cuprinde 2 parti: evaluarea energetica si terapiile neinvazive

Evaluarea energetica functionala implica:

(a) explorarea terenului biologic:  identificarea  cauzelor problemelor  estetice; evaluarea oxigenarii, hidratarii si pH-ului; evaluarea deficientelor / excesului de nutrienti, evaluarea dezechilibrelor hormonale, a  riscului de alergii, evaluarea varstei biologice (a tesuturilor), energetice si metabolice cu evidentierea factorilor ce accelereaza imbatranirea  etc

(b) evaluarea influentei factorilor externi:  metale toxice, radiatii, produse cosmetice, detergenti, ciuperci, paraziti, etc

(c) evaluarea raspunsului propriu la stresori : boli autoimune, alergii, inflamatii etc

Electroterapia urmareste (de la caz la caz):

 • restaurarea sanatatii pielii (piele uscata / grasa, acnee, negi, cuperoza, dermatite, eczeme, par pe fata, cicatrice etc)
 • reducerea ridurilor, tonifierea generala a muschilor fetei , terapii anti-imbatranire
 • restaurarea sanatatii parului
 • tratamentul celulitei prin stimularea drenajului limfatic
 • tratarea problemelor legate de ochi (cearcane, edeme, pungi sub ochi, tonifierea muschilor oculari etc)
 • marirea sanilor, a buzelor, a soldurilor etc prin remedierea deficientelor hormonale – daca este cazul
 • restaurarea sanatatii unghiilor
 • tratamentul hiperhidrozei
 • tratamentul infectiilor fungice si bacteriene prin metoda Rife
 • remodelarea siluetei
 • revitalizare generala

 

Protocolul BELEZZA  are avantajul unic ca imbina procedurile de estetica medicala cu cele specifice pentru restabilirea sanatatii, ceea ce contribuie la folosirea eficienta a resurselor si la rezultate globale  durabile.