ENERGIE PRIN RELAXARE

 

relax1Relaxarea este, poate, cea mai importanta cheie spre a obtine sanatatea si starea de bine. Ea este antidotul stresului, marele dusman al sanatatii. Atunci cand ne relaxam, corpul nostru are oportunitatea de a se detensiona, de a aduce la normal sistemul endocrin, imunitar, fluxurile sangvine spre creier, tensiunea musculara etc

*

Stresul cronic uzeaza organismul si trecerea spre relaxare si, implicit, spre echilibrul dintre sistemul nervos simpatic si cel parasimpatic se face tot mai greu, balanta inclinand spre procesele catabolice in dauna celor anabolice, de reconstructie.

*

Noi va propunem protocolul VitaPAX ce va ajuta sa obtineti echilibrul energetic si metabolic. Partea de evaluare energetica functionala pune in evidenta in mod obiectiv emotiile, remanenta acestora, dezechilibrele pe axa HPA (neurotransmitatori si hormoni), afectiunile (inclusiv predispozitiile) cauzate de stres, faza de raspuns a organismului (scara Seyle), factorii ce pot contribui la dezechilibre in biochimia creierului (stres nutritional, excitoxine) etc.

*

Terapia VitaPAX este o combinatie intre electroterapie, fitoterapie si modificarea stilului de viata. Electroterapia cuprinde proceduri de biofeedback, electro-acupunctura si CES (Cranial Electrotherapy Stimulation, curenti < 1 mA). Efectele pozitive sunt: reducerea stresului, anxietatii, depresiei, insomniei, nervozitatii, problemelor legate de concentrare si invatare, echilibrarea emisferelor cerebrale, senzatie de bine (prin stimularea eliberarii endorfinelor) etc. La sfarsitul unei sesiuni de electroterapie, pacientii sunt in starea “alpha” : relaxati, dar alerti, si isi simt corpul mai usor si mintea mai limpede. Efectul este cumulativ in timp si de durata. Nu exista efecte secundare adverse, asa cum exista la majoritatea medicamentelor ce incearca sa restaureze neurotransmitatorii la valorile normale.

*

VitaPAX este o optiune serioasa pentru persoanele stresate ce doresc sa isi ingrijeasca sanatatea si sa-si mareasca randamentul de lucru intr-un mod neinvaziv si eficient.