biofield 1  medium

BIOCAMPUL

– STIINTA SI ARTA VINDECARII –

*

Stiai ca poti sa fii complet sanatos tot timpul ? Si nu doar tu, ci si familia ta, parintii tai, prietenii tai si chiar … toata lumea ! Aceasta posibilitate nu tine de science-fiction, ci doar de intelegerea modului in care organismul uman se poate auto-regla si chiar regenera in proportie de 90% in mai putin de doi ani, asa incat sanatatea este alegerea noastra !

Medicina cibernetica/biologica arata ca organismul uman este cel mai complex sistem auto-adaptiv, capabil de auto-organizare, auto-instruire si auto-poieza, a carui stare naturala este cea de echilibru energetic numit sanatate.

Altfel spus, sanatatea este un domeniu de stabilitate, o caracteristica intrinseca a fiintei umane, bazata pe proprietatea de auto-organizare non-lineara a sistemelor complexe. Deci sanatatea este asociata/echivalenta cu auto-organizarea (neg-entropia), iar boala este echivalenta/asociata cu lipsa de organizare (= entropia:

“This state of entropy in our bodies and in our lives is called disease.” Rosemary McShane).

Cine face organizarea ? Dupa ce TIPAR se face acesta auto-organizare/auto-reglare ?

*

*

STIINTA: “TIPARUL” ESTE BIOCAMPUL

Experienta multi-milenara a medicinei traditionale si descoperirile stiintifice din ultimii 100-150 de ani ne arata ca exista o forta fundamentala imateriala ce sustine fiecare organism viu: BIOCAMPUL, ce controleaza procesele (reactiile biochimice) din planul fizic/material si care guverneaza (stabileste tiparul) pentru procesele de auto-reglare (“vindecare”) si regenerare.

Auto-reglarea se face prin variatia componentei electromagnetice a biocampului la nivel de celula, organ, tesut, glande etc. Regenerarea este comandata de “matricea energetica” care asigura cvasi-reproductibilitatea organismului. Acum stim ca doar 3% din ADN-ul nostru codifica corpul fizic, in timp ce restul reprezinta doar un receptor al frecventelor electromagnetice specifice campului morfic inconjurator (R. Sheldrake). Biocampul regleaza toate procesele, incepand de la cele celulare: sinteza ADN-ului si ARN-ului, sinteza proteinelor, diviziunea celulara, diferentierea celulara, morfogeneza etc dar si reglarea neuro-endocrina.

Organismele sanatoase au biocampuri coerente, in timp ce organismele bolnave sau devitalizate au biocampurile afectate de semnale haotice si se afla intr-o stare de entropie (lipsa de coerenta/echilibru). In prezent, componenta electromagnetica a biocampului poate fi analizata si corectata prin dispozitive electronice medicale de uz curent, ceea ce permite o abordare eficenta, naturala/neinvaziva si comoda a problemelor de sanatate in cadrul unei noi discipline numita medicina energetica stiintifica.

In timp ce medicina alopata se concentreaza pe biochimie ca unica platforma pentru intelegerea / explicarea starii de sanatate/ boala, medicina energetica include analiza si manipularea informatiilor din BIOCAMP (spectrul non-vizibil), intelegand ca fiinta umana este rezultatul interactiunilor mai multor nivele de energie, tipare si semnificatii.

*

Medicina energetica are doua componente:

1) Medicina energetica empirica (traditionala: med. chineza, ayurveda, homeopatie) pleaca de la cunosterea empirica a anatomiei energetice sau de la principiul similitudinii energetice. Rezultatele limitate ale terapiilor empirice provin din faptul ca principalele probleme de sanatate din societatea actuala provin din toxicitate, stres si exces de nutrienti si nu au echivalent in problemele omului integrat in mediul natural si lipsit de agresivitate al societatilor traditionale.

2) Medicina energetica stiintifica pleaca de la faptul ca fiinta umana este o entitate energetica multi-dimensionala si continutul Biocampului determina realitatea si, in consecinta, sanatatea noastra.

*

Biocampul reprezinta forta / liantul care asigura echilibrul homeodinamic (coerenta) intre procesele fizice caracteristice sistemelor vii. In lumea biologiei moderne, post-darwiniste, organismul viu este extraordinar de coerent: toate partile sale componente sunt legate multidimensional, dinamic si aproape instantaneu de toate celelate parti; mai mult el este, totodata, coerent cu lumea inconjuratoare. Indiferent cat de diverse ar fi celulele, organele si sistemele din corp, ele functioneaza unitar in principalele sale aspecte. Conform biofizicianului Mae-Wan Ho, ele se comporta ca o formatie buna de jazz, in care fiecare muzician raspunde imediat, spontan, la improvizatiile celorlalti.

“Muzica” unui organism superior se intinde pe mai mult de 70 de octave. Spectrul de emisii al corpului uman are maximul intre 1012 si 1015 Hz. Toate tipurile de boala incep cu disfunctia electrica la nivel celular à scaderea vibratiei celulare, care se complica cu o lipsa de comunicare intercelulara si intersistemica (lipsa de coerenta), toate acestea avand drept rezultat deplasarea spectrului de frecventa in jos (cancerul de splina: frecv. centrala ~ 1010 Hz, cancerul cerebral: frecventa centrala ~ 108 Hz).

“Muzica” organismului este creata din “vibratia legaturilor chimice localizate, din miscarea rotitelor moleculare, din ritmul microcililor, din propagarea fluxurilor de electroni si protoni si din curgerea metabolitilor si a curentilor ionici in si printre celule prin zece ordine de magnitudine spatiala” (E. Laszlo).

*

DINCOLO DE CAMPUL ELECTROMAGNETIC : Nivelul MICRO

Cuvinte cheie: camp fotonic, procese cuantice, medicina cuantica

Coerenta organismului trece dincolo de coerenta unui sistem biochimic: ea arata ca in interiorul organismului au loc procese de tip cuantic. Acest lucru este demonstrat experimental de reactia organismelor vii la radiatiile cu frecventa extrem de joasa: radiatia sub nivelul dimensiunilor moleculare nu poate influenta configuratiile moleculare decat daca un numar mare de molecule ar fi legate intre ele foarte coerent, iar acest tip de legaturi pot aparea numai daca procesele cuantice ar completa procesele biochimice din organism. Acest lucru arata ca organismul este un “sistem cuantic macroscopic“.

Teoria cuantica s-a numit la inceput mecanica cuantica, deoarece s-a presupus ca trebuie sa existe unele legi mecanice implicate in miscarea particulelor atomice si a cuantelor de energie similare cu cele a mecanicii macroscopice (miscarea planetara). Intre timp s-a constatat ca particulele strans conectate se comporta ca o unda, si ca si cum ar fi un singur intreg. Intr-un sens mai larg, teoria cuantica este stiinta sistemelor complexe, iar principalul instrument al mecanicii cuantice este statistica.

Marco Bischoff: “Mecanica cuantica a stabilit primatul intregului inseparabil. Din acest motiv, fundamentul noii biofizici trebuie sa fie patrunderea in interconexiunea fundamentala atat in interiorul organismului, cat si dintre organisme si dintre organism si mediu”.

Teoria cuantica are astfel o sfera mult mai larga decat lumea microscopica si poate fi aplicata la sisteme mari, caracterizate prin de mai multe parti individuale care lucreaza impreuna si se influenteaza reciproc. O aplicatie tipica o constituie sistemele vii, deoarece acestea reprezinta retele extrem de complexe de celule, organe si aparate. In particular teoria cuantica ofera mijloace statistice pentru studiul fiintelor umane (vazuti ca retele complexe de componnete materiale, minte, emotii etc), dar si pentru studiu comportamentului grupurilor de oameni.

In acest sens, medicina cuantica este un tip de medicina care vede viata, sanatatea si boala ca fenomene inrudite si care utilizeaza statistica drept instrument analitic, deci nu ofera nici un fel de cifre sau date absolute privind parcursul de sanatate/boala a individului. Exista multe dispozitive care pretind ca aplica principiile cuantice, dar in realitate sunt foarte putine – caracteristicile esentiale ale unui aparat cuantic sunt:

- interfata bidirectionala cu pacientul – deci existenta bio-feedbackului, care ofera posibilitatea adaptarii terapiilor in functie de semnalele primite de la client

- rezultatele testarii reprezinta probabilitati statistice si nu sunt raspunsuri tip Da/Nu.

 

DINCOLO DE CAMPUL ELECTROMAGNETIC : Nivelul MACRO

Cuvinte cheie: in-formatie, camp akashic, camp scalar, medicina informationala

Oare ne putem opri aici cu rolul coerentei in organismul uman ? Dar daca totul este mai complicat decat ne asteptam sa fie ? Daca aceasta coerenta se manifesta si pe alte planuri, de exemplu pe planul Constiintei ? Constiinta individului este legata intr-un mod necunoscut de constiinta celorlalti indivizi. Interconectarea mintilor umane este cunoscuta la popoarele primitive si redescoperita prin experimente stiintifice controlate ce au in vedere transferul de transferul de ganduri si imagini si efectul mintii unui individ asupra mintii si corpului altuia.

- Experimente transpersonale de interactiune mentala: durerea gemenilor (Twin Telepathy, Guy Playfair), vedere la distanta (Russell Targ, Harold Puthoff, anii’70), reactii spontane sincronizate (Jocobo Grinberg-Zylberbaum, Uni. Nat. Mexic), experimente radiestezice (Jeffrey Keen si Grupul de Cercetare Radiestezica) etc

- Experiente privind efectele telesomatice (interactiune la distanta minte-corp): magie simpatica (samani, vraci), vindecarea prin rugaciune (cardiolog Randolph Byrd, General Hospital San Francisco)

 

Legaturile (=coerenta) non-localizate apar in domenii diverse precum fizica cuantica, cosmologia, biologia evolutionista si cercetarea Constiintei.

Unii fizicieni – printre care John Bell si Chris Clarke – sustin ca non-localizarea ar putea fi de fapt realitatea mai profunda; in mod obisnuit, asa-numitele stari “clasice” sau “de-coerente” (stari in care lucrurile au o localizare unica si o serie unica de caracteristici fizice) pot aparea doar ca o consecinta a modului in care interactionam cu lucrurile de marime medie – lucruri care nu sunt nici la fel de mici precum cuantele, mici la fel de mari precum Universul.

Independent de aceste teorii, trebuie sa acceptam coerenta non-localizata ca o dovada a faptului ca in Univers exista un element mai subtil, un element care ne conecteaza si care produce formele de coerenta cvasiinstantanee observate.

Acest element s-a numit istoric camp akashic (scrierile traditionale indiene), iar din a doua jumatate a sec. XX se numeste vid unificat / cuantic.

MTU (=Marile Teorii Unificate) pleaca de la ipoteza vidului unificat care nu este nici spatiu gol, nici o structura pur geometrica: el este un mediu fizic real, care interactioneaza cu materia si genereaza efecte reale, palpabile.

Aceasta ipoteza este sustinuta de:

- Paul Dirac (anii’60): fluctuatiile din campurile de fermioni produc o polarizare a campului Punctului Zero (CPZ) al vidului, astfel incat vidul, la randul lui, influenteaza masa, sarcina electrica, spinul sau momentul unghiular al particulelor.

- Andrei Sakharov: fenomenele relativiste (incetinirea ceasurilor si contractia lungimilor la viteze apropiate de viteza luminii) sunt rezultatul efectelor induse la nivelul vidului datorita ecranarii CPZ de particule cu sarcini electrice

- Paul Davis, William Unruh: miscarea uniforma nu influenteaza campul Zero (ramane anizotropic) in timp ce miscarea accelerata produce o radiatie termica prin care ar deschide simetria pe toate directiile campului.

- Harold Puthoff, Bernard Haisch: forta inertiala, forta gravitationala si masa sunt consecinte ale interactiunii dintre particulele cu sarcina electrica si CPZ. Puthoff sustine ca stabilitatea atomilor este determinata de intercatiunea cu vidul.

Vidul cuantic este un mediu cosmic activ si real dpdvedere fizic. El transporta unde fotonice (lumina), unde de densitate-presiune si energie in diferite forme. El este implicat in coerenta intalnita in natura la toate scarile, care este denumita generic informatie sau mai corect in-formatie si care este o conexiune subtila, cvasiinstantenee, non-evanescenta si non-energetica intre lucruri aflate in locuri diferite in spatiu si evenimente situate in momente diferite de timp. (In-formatia este diferita de informatia din cibernetica/calculatoare)

Teoria in-formatiei a fost avansata si studiata separat de catre John Wheeler, Harold Puthoff, Edgar Mitchell (astronaut, “vidul cuantic reprezinta mecanismul holografic de in-formatie care inregistreaza experienta istorica a materiei”), G.I.Shipov, A.E. Akimov, Laszlo Gazdag etc. desi Nikola Tesla a sustinut primul ideea unui “mediu originar” (1907).

Aceasta teorie prezinta Universul ca un sistem coerent, puternic integrat: un “sistem cuantic supermacroscopic“, caracterizat de in-formatia care leaga toate partile componente.

Fiinta umana este o mica parte din acest univers holografic, care este determinata esential de un camp electrodinamic complex, purtator de in-formatie (Miller, Webb, Dickson, 1975) pe care il denumim generic BIOCAMP. (Bioholografia poate fi explicatia stiintifica a tuturor practicilor traditionale: reflectare om pe micro-harti: acupunctura, presopunctura, iridologie, auricoloterapia, dar si reflectarea universului la nivelul individului: astro-medicina).

In cadrul organismul informational holografic multi-dimensional exista modalitati multiple de exprimare a informatiei: fizice, chimice, electrice, magnetice, fotonice etc. Astfel celulele contin informatie pentru supravietuire si reproduce, dar si informatie contextuala, privind rolul in tesutul aferent (rinichi, ficat etc). Lucrul in context are o dubla semnificatie:

- Lucrul in contextul fizic (fiecare sistem isi indeplineste rolul in organism vazut ca un meta-sistem)

- Lucrul in contextul global: ex fiecare reactie declansata de neurotransmitatori rpin reteaua sinaptica este mediata de campul EMF global sau de campul holografic informational al organsimului.

 

ANATOMIA ENERGETICA

Biocampul a fost descris ca un sistem multi-structurat complex in care corpul fizic reprezinta cel mai jos aspect dintre nivelele de control. Corpul nostru fizic este o reflectare densa a biocampului.

anatomiaen

Biocampul servește ca un dispozitiv de comunicatii, un sistem de receptie și de transmisie pentru conversia semnalelor informationale codificate de energie in modele de gandire, emotii si comportamente, precum si in forte de generare a vietii si de vindecare a corpului fizic. Biocampul reglementeaza, de asemenea, ionizarea sau prelucrarea nutrientilor in energie fizica in care polaritati opuse se atrag, si este un traductor de subtile energii cosmice și nucleare de inalta frecventa in care polaritati opusese resping si cele care se aseamana se atrag.

Conceptul ca TOTUL este un camp informational iar biocampul este o componenta a acestui camp unificat reprezinta gandirea stiintifica cea mai avansata in prezent. Pe masura ce oamenii de stiinta dezvaluie straturile de energie ale fiintei umane, noi trebuie sa reformulam definitia Omului ca fiind un receptor si transmitator de energie. Aceasta noua definitie include existenta altor corpuri sau dimensiuni pe langa cel fizic.

Biocampul pare sa contina:

1) un corp spiritual, care se manifesta ca și Conștiinta, intentie sau vointa;

2) un corp mental compus din atitudinile, convingerile, ideile, gandurile abstracte și concrete și o inregistrare a tuturor experientelor noastre;

3) un corp emotional compus din sentimente, senzatii și dorinte;

4) un corp eteric sau un model energetic al corpului fizic care contine șablonul/modelul pentru structura si functia de corpul fizic și circuitele “de date intrinseci” ca meridianele și centre de energie (chakrele);

5) un corp fizic (rezultat al interactiunii tuturor corpurilor), compus din substante chimice și tesuturi;

6) un sistem multi-dimensional de comunicare și transmisie de energie intre diferitele corpuri – numit chakre sau centre de energie corespunzatoare glandele endocrine și plexului nervos.

Fiecare componenta, functia sau dezechilibru fizic isi are omologul pe celelate planuri/corpuri, care este construit de energii eterice, emotionala și mentala. Conceptul de aceste corpuri subtile poate parea a fi metafizic, dar acest lucru apare deoarece conștiinta noastre (in culturile occidentale) este axata pe corpul/planul fizic.

Toate aceste corpuri pot fi vazute ca vibratii sau aure existente la energii diferite. Tiparele de gandire, obiceiurile, credintele, valorile, calitatile emotionale sunt toate tipare de frecventa de energie. Ne ajustam energia mentala prin gandire, energial emotionala prin sentimente si energia fizica prin raspunsurile senzoriale și motorii ale sistemului nervos.

Tiparele de energie ale Biocampului sunt in primul evidente ca si campuri electromagnetice subtile la nivel subatomic. Pe masura ce densitatea campului creste (se cristalizeaza), este creat un potential electric sau sarcina la un nivel specific. Sarcinile electrice permit “legarea” chimica pentru stari ale materiei cum ar fi gaze, lichide și solide.Tipul energiei este prima data electromagnetic inainte de a deveni molecular. Ca atare biocampul pare, de asemenea, sa controleze reglarea proceselor chimice de la simpla celula pana sus, la intreaga fiinta umana.

Ca urmare a acestui flux de energie de la cele mai subtile la cele mai dense forme, dereglarile și degenerarea la nivel materiei pare sa fie determinata initial de dezechilibrele din energiile subtile sau Biocampuri. Pe de alta parte, Biocampuri echilibrate par a furniza energie pentru a mentine echilibrul materiei.

 

RECUNOASTEREA ROLULUI BIOCAMPULUI IN SANATATE

Termenul de BIOCAMP a fost recunoscut de National Institute of Health (SUA) inca din 1994, iar cativa ani mai tarziu a fost adaugat la United States Library ca Medical Subject Heading (MeSH).

Iata cateva citate semnificative despre biocamp si rolul lui in sanatate:

- Oschmann, J. – Energy Medicine in Therapeutics and Human Performance, Elsevier Ltd.,2003,p. 11:

“Ne concentram pe energiile electrice și magnetice, deoarece acestea sunt cel mai usor de masurat și știm mai multe despre efectele lor. Dar organismul produce, de asemenea, si alte tipuri de energie, inclusiv lumina, sunet, caldura, energie chimica, gravitationala si elastica. Cercetarile au aratat ca semnale de lumina si sunet pot fi emise de mainile vindecatorilor. Studiul stiintific al semnificatiilor biologice si clinice ale acestor forme diferite de energie este in plina desfasurare si poate fi denumit medicina energetica”

“Medicina energetica este medicina bazata pe ipoteza ca sistemele vii au campuri de energie in interioriul si in jurul lor si ca aceste campuri joaca un rol important in fiziologie, biologia de reglare si procesele regulatorii ce au loc in interiorul organismului”

- Prof. W. Tiller, Standford University: “Medicina viitorului va fi bazata pe campuri controlate de energie”

- Richard Gerber -“Vibrational Medicine”:

“in timp ce chirurgia intervine la nivelul anatomiei structurale, si medicina farmaceutica la nivelul biochimiei celulare, modelul lui Einstein ne indeparteaza de perspectiva newtoniana mecanicista catre o perspectiva in care materia este un tip particular de energie, iar corpul uman este un camp energetic multidimensional”

- Hammerschlag, R., Jain S., et al. – “Biofield Research: A Roundtable Discussion of Scientific and Methodological Issues.” J. Alt. Comp. Med. Vol. 18. No. 12. 2012, pp. 1.

“Deducem ca vindecarea poate avea loc deoarece sistemele vii co-exista in interiorul (in cadrul) si contribuie la BIOCAMP, pe care il definim in termenii campurilor electrice, magnetice, electromagnetice, dar si ca energii subtile”

- Swanson, C. – “Life Force; the Scientific Basis”, Poseidia Press. Tucson, AZ, USA. 2011. p. 1, 192-193.

“Descoperirile stiintifice recente demonstreaza ca aceasta energie (Biocampul, NN) veche, aproape mitologica, este de fapt foarte reala. Efectele ei au fost masurate in laborator. Ea constituie a 5-a forta care a fost trecuta cu vederea de fizica Vestica. Ea explica o multime de fenomene uimitoare care au derutat stiinta, inclusiv vindecarea la distanta, fenomenele paranormale si chiar anomaliile din cosmologie cum ar fi ‘gaurile’ negre si anti-materia”

“Un nou inceput pentru intelegerea aurei este bazat pe modelul holografic al biofotonilor in interiorul organismului. Deoarece controlul (containement) se realizeaza prin reflectia conjugata in faza, rezulta o unda stationara de fotoni in interiorul corpului care serveste ca tipar pentru fiziologie. Totusi, in afara corpului, campul biofotonic este extrem de slab. Altfel pierderea de energie ar fi imensa si dureroasa/nociva pentru organism. Cand fotonii sunt reflectati cu conjugare de faza, ei genereaza unde de torsiune care se propaga dincolo de corp si formeaza un model de unda stationara holografica in jurul corpului. Acest camp interactioneaza primar cu spinul. Contine energie foarte putina, aproape deloc si mentine informatia holografica si conexiunea cu “planurile superioare”. Este campul de torsiune care reprezinta suportul fizic al aurei.” p.192

“Dupa cercetatorii rusi, undele de torsiune sunt create de fiecare data cand un biofoton este creat. Ele sunt create prin modificarea spin-ului electronului. In timp ce biofotonii sunt reflectati si continuti in interiorul organismului, undele de torsiune vor scapa, purtand cu ele aceeasi informatie ca biofotonii. Dar ele nu poarta energie, asa incat ele nu epuizeaza organismul” p. 193

- Rubik, B.- “The biofield hypothesis: its biophysical basis and role in medicine.” J Alt Comp Med.2002.Dec:8(6)703-17

” se presupune ca acest campul electromagnetic complex si extrem de slab implica bioinformatie electromagnetica pentru reglarea homeodinamicii … ipoteza consistenta cu bio-electromagnetismul si fizica sistemelor vii non-liniare, dimenice si non-echilibrate”

 

CUM PUTEM BENEFICIA NOI DE BIOCAMP ?

Marea majoritate dintre noi am beneficiat deja de informatiile oferite de Biocamp, mai exact de cele continute in campul electromagnetic: analizele de EEG, EKG, EMG etc toate capteaza informatia energetica existenta la un moment dat. In afara de analiza semnalelor biologice in domeniul timp, se poate face si analiza semnalelor biologice in domeniul frecventa, care ofera informatii suplimentare esentiale despre sanatate: starea organelor, stresori, toxine etc.

Exista o multime de aparate care ofera informatii folosind Biocampul: SCIO/ QXCI, Metatronics, Ondamed, NES, Quint etc etc (dar si multe clone fara valoare) care va pot ajuta in diagnosticul (uneori precoce) al afectiunilor, testarea starii organismului, gasirea remediilor rezonante etc etc. Interpretarea informatiilor obtinute de la dispozitive de medicina energetica / cuantica / informationala este laborioasa si dificila si are valoare numai daca este realizata de personal calificat.

 

CATEVA REZULTATE ALE TERAPIEI PRIN BIOCAMP

- Devyatkov, N.D., Y.V. Gulyaev, et al. 1991- low intensity sinusoidal electrofield radiation has successfully treated arthritis, ulcers, esophagitis, hypertension, chronic pain, cerebral palsy, neurological disorders, and side effects of cancer chemotherapy -. Digest of Papers. International Symposium on Millimiter Waves of Non-Thermal Intensity in Medicine. Cosponsored by Research and Development Association “ISTOK” and Research Institute of U.S.S.R. Ministry of Electronic Industry (“ORION”). Moscow, October 3-6.

- Reducerea inflamatiei:

Johnson MT, Waite LR, Nindl G., Center for Medical Education, Indiana University School of Medicine – Noninvasive treatment of inflammation using electromagnetic fields: current and emerging therapeutic potential. Biomed Sci Instrum. 2004;40:469-74.

- Boli cardiovasculare: ischemie, atac cerebral, atac de cord, hipertensiune

Albertini, A., P. Zucchini, G. Nocra, R. Carossi, and A. Pierangeli. 1990. Effect of PEMF on irreversible ischemic injury following coronary artery occlusion in rats. Transactions of Bioelectrical Repair and Growth Society

- Imunomodulatie:

Devyatkov, N.D., Y.V. Gulyaev, et al. 1991 -

- Probleme neurologice, regenerarea nervilor si a maduvei spinarii:

Devyatkov, N.D., Y.V. Gulyaev, et al. 1991 – low intensity sinusoidal electrofield radiation has successfully treated, chronic pain, cerebral palsy, neurological disorders etc – Digest of Papers. International Symposium on Millimiter Waves of Non-Thermal Intensity in Medicine. Cosponsored by Research and Development Association “ISTOK” and Research Institute of U.S.S.R. Ministry of Electronic Industry (“ORION”). Moscow, October 3-6

McDevitt, L., P. Fortner, and B. Pomeranz. 1987. Application of weak electrical field to the hindpaw enhances sciatic motor-nerve regeneration in the adult rat. Brain Research, 416:308-314.

Pomeranz, B., M. Mullen, and H. Markus. 1984. Effect of applied electrical fields on sprouting of

intact saphenous nerve in adult rat. Brain Res. 303:331-336.

Fehlings, M.G., R.J. Hurlbert, and C.H. Tator. 1992. An examination of direct current fields for the treatment of spinal cord injury. Paper presented at the 1st World Congress for Electricity and Magnetism in Biology and Medicine, Orlando, Fla., June 14-19.

- Probleme digestive

Devyatkov, N.D., Y.V. Gulyaev, et al. 1991 – low intensity sinusoidal electrofield radiation has successfully treated ulcers, esophagitis, hypertension, chronic pain – Digest of Papers. International Symposium on Millimiter Waves …

- Artrita, osteoporoza, fracturi etc:

Devyatkov, N.D., Y.V. Gulyaev, et al. 1991

Baranowski, T.J., and J. Black. 1987. Stimulation of osteogenesis. In M. Blank and E. Findl, eds. Mechanistic Approaches to Interactions of Electric and Electromagnetic Fields With Living Systems (pp. 399-416). Plenum Press, New York.

Barker, A.T., R.A. Dixon, W.J.W. Sharrard, and M.L. Sutcliffe. 1984. Pulsed magnetic field therapy for tibial non-union: interim results of a double-blind trial. Lancet. 1 (8384):994-996

- Vindecarea tesuturilor moi (ranilor):

Mertz, P.M., S.C. Davis, and W.H. Eaglstein. 1988. Pulsed electrical stimulation increases the rate of epithelialization in partial thickness wounds. Transactions of the 8th Annual Meeting of the Bioelectrical Repair and Growth Society, Washington, D.C., Oct

Si alte zeci de referinte sunt mentionate la fiecare conditie prezentata pe site.

 

CONCLUZII

Scopul acestui material este acela de a va inspira sa vedeti DINCOLO de planul material al organismului ca sa intelegeti ca puteti beneficia de alte informatii si solutii pentru sanatate DINCOLO de cele oferite de medicina alopata. Sanatatea nu este doar functionarea perfecta, ca o pompa, a inimii, si nici mentinerea paramatrilor fiziologici intre anumite limite stricte: sanatatea este functionarea coerenta a tuturor planurilor fiintei umane: fizic, energetic, mental, emotional si spiritual in armonie cu mediul natural si social in care traim. Re/cunoscand existenta BIOCAMPULUI ne deschidem portile spre sanatate, o noua calitate a vietii si o noua cale de dezvoltare personala intr-un Univers in care suntem toti interconectati: energetic si informational.