Bine ai venit la EUVITA!

bine ai venit !

EuVITA este un centru de bioinformatica si meta-medicina care iti ofera o perspectiva largita asupra starii de sanatate, impreuna cu terapii naturiste/ energetice personalizate si coaching co-activ in vederea:

- reducerii stresului (fiziologic, psihologic, ambiental, nutritional, social etc) pentru controlul sau prevenirea bolilor cronice si/sau a tulburarilor psihoemotionale;

- imbunatatirii calitatii vietii (estetica, detoxifiere, longevitate), performantei profesionale (intelectuala, sportiva etc) si dezvoltarii (inter) personale sau organizationale.

Complexitatea problemelor de sanatate actuale si lipsa de solutii din medicina alopata (bazata pe biochimie) conduc la necesitatea unei abordari medicale superioare, integrative, bazata pe biofizica: meta-medicina. Ea se bazeaza pe investigarea si controlul biocampului (=Energia intrinseca, ce reprezinta 98% din fiinta umana – Einstein: doar 2% este Materie !) pentru a re-aduce organismul uman in echilibrul dinamic numit sanatate.

*

Folosind abordarea bazata pe biofizica, centrul EuVITA ofera maximum de informatii calitative despre sanatatea ta in minimum de timp posibil, cu ajutorul unei investigatii neinvazive numite evaluare energetica functionala (EEF„). Aceasta permite inglobarea a peste 10500 parametrii analizati intr-un model energetic coerent (DATA MODELLING).

Abordarea noastra este unica, deoarece descopera si elimina/reduce cauzele specifice de boala din spatele aceluiasi tablou clinic; aceasta se bazeaza pe identificarea conexiunile ascunse dintre stresori (inclusiv si mai ales emotii), organe, simptome si boli printr-o procedura tip DATA MINING specifica centrului nostru. Majoritatea bolilor cronice au o componenta epigenetica decisiva (care poate fi evidentiata numai prin dispozitivele de analiza energetica): radiatia EMF remanenta, expunerea digitala, xenobioticele etc altereaza biocampul , determinand disfunctia celulara si lipsa de coerenta din organism; factorii/triggerii specifici determina locul si amploarea manifestarii dezechilibrelor energetice.

Informatiile unice oferite de programul EuVITA privind afectiunile manifeste sau functional-predictive pot fi folosite ca suport decizional obiectiv pentru alegerea tratamentului optim: alopat sau naturist (sau combinatie), in functie de stadiul de boala, capacitatile de autoreglare si regenerare ale organismului si de dorinta ta personala.

*

Suportul energetic include terapii energetice stiintifice, naturale, unice si eficiente („), care restabilesc mecanismele interne de auto-reglare si vindecare si care te ajuta esential la indeplinirea obiectivului tau: eliminarea/reducerea stresorilor si restabilirea sanatatii. Terapiile sunt personalizate deoarece sunt alese automat de aparat (partial), adreseaza stresorii specifici si permit testarea reactivitatii biologice la suplimentele recomandate.

Suportul energetic poate fi combinat, in majoritatea cazurilor, cu tratamentul alopat sau alte terapii naturiste, in functie de optiunea personala. In cazul in care optezi pentru terapia strict naturista, sinergia modalitatilor naturale (electroterapie, fitoterapie, terapie ortomoleculara, aromaterapia, meloterapie, terapia de culoare etc) asigura suportul complex necesar pentru functionarea coerenta a organismului si reduce timpului necesar pentru echilibrarea dinamica a acestuia.

Rezultatele sunt garantate de practica multi-milenara a mediciei energetice traditionale si de validarea acestora de descoperirile din electrobiologie (19 premii Nobel in sec. XX) si din fizica cuantica.

*

Programul EuVITA se adreseaza tuturor persoanelor care inteleg complexitatea problemelor actuale de sanatate (stres cronic mentalo-emotional, chimic si electromagnetic) si care cauta sa-si rezolve inteligent aceste probleme pentru cresterea calitatii vietii personale si profesionale folosind terapii naturale, neinvazive. Inteligenta, in acest context, este capacitatea de a actiona in interesul personal, adica pentru prevenirea si rezolvarea problemelor de sanatate prin restabilirea mecanismelor intrinseci de auto-reglare si vindecare. Pentru rezolvarea inteligenta a acestor probleme ai nevoie de informatie, terapii integrative (ambele oferite de EuVITA in mai putin de 100 de minute) si perseverenta (disciplina personala).

*

Programul EuVITA doreste sa creeze o schimbare in modul in care tu intelegi si percepi organismul; el este resursa pe care o poti folosi in mod inteligent pentru a ajunge la sanatatea, infatisarea, performanta si vitalitatea pe care le doresti. El te ajuta sa te cunosti si sa iti imbogatesti experientele personale sau inter-personale, te ajuta sa evoluezi pe toate planurile de maxima importanta pentru tine: fizic, energetic, mental emotional si chiar organizational (social) prin schimbarea caracteristicilor electro-magnetice ale biocampului tau.

Fa acum primul pas spre spre sanatate, echilibru si vitalitate: parcurge sectiunile Conditii si Programe, citeste articolele noastre, alege ce vrei sa faci si contacteaza-ne on-line la office@euvita.ro sau la telefon 0724 009 342.