ANTI-AGING

 

Cum si de ce imbatranim a fost o preocupare a  oamenilor inca din antichitate. « Fantana tineretii » sau « tinerete  fara batranete» sunt motive intalnite in toate marile culturii ale lumii,  reflectand aspiratia oamenilor spre imortalitate si tinerete.

5_WOMAN11 vignlight

*

Cand incepe pierderea tineretii ? Ei bine, unii sustin ca dupa 27 de ani, inceputul declinului enzimelor, altii sustin varsta de 12 ani, cand se activeaza genele imbatranirii, iar altii considera ca imbatranirea incepe din momentul nasterii …  Dar poate ca momentul in care constientizam ca am inceput sa imbatranim este cel mai important: la 30-35-40 de ani privim in oglinda primul rid, primul fir de par alb, simtim oboseala, durere sau nu simtim nimic …

Ce facem atunci ? Aparent exista o  multime de produse cosmetice si suplimente nutritionale care ne promit tinerete indelungata, dar cu care sa  incepem ?

*

Putem sa incepem prin a GANDI dincolo de suprafata lucrurilor:

imbatranirea fiziologica / vizibila este precedata  de declinul energetic la nivel celular (mitocondrii). Acest declin se manifesta neomogen la nivelul intregului organism, in functie de “verigile” slabe, expunerea la toxine, infectiile cronice etc.

Mai mult, in timp ce reclamele ne promit hormonii pentru tinerete prelungita, este esential sa stim ca declinul sistemului nervos este de prima importanta pentru mentinerea si functionarea performanta a intregului ansamblu energetic numit fiinta umana   (dr. Hansjoerg Baezner, Univ. Heidelberg). In al doilea rand, sistemul imunitar este important pentru gestionarea stresorilor si transportul informatiei (coerenta, autoreglare).

*

Este important sa intelegem ca  imbatranirea este un proces care poate fi: 

(a) accelerat de:  stres cronic, infectii, toxine, exces / deficit nutrienti, obezitate, insomnie, traume in copilarie, izolare sociala etc;

(b)  incetinit (si chiar inversat uneori) de aportul energetic corect (nutritia & activarea energetica), emotii si gandire pozitive, modificarea filtrelor psihologice,  meditatie  etc. 

Mai mult, in cazul procesului de imbatranire, masurile timpurii au efecte benefice pe termen indelungat  si  masurile corective mici pot avea  efecte extrem de importante la nivelul macro al fiintei umane (carcaterul neliniar al vindecarii).

*

Aceste principii  ne arata ca putem beneficia de actiuni concrete pentru managementul varstei infinit mai importante decat cremele, masajul, liftingul etc.  Daca viata noastra cotidiana este imundata cu reclame de  Spa-uri focusate pe aspectele estetice ale imbatranirii, este bine sa stim ca exista si nivelul superior de ingrijire, adica clinici, refugii si sanctuarii care imbina procedurile medicale de reintinerire (in special slabire prin detoxifiere si echilibrare hormonala, reducerea stresului cronic etc ) cu cele estetice.

Aceste clinici ofera beneficii inestimabile pentru sanatate, dar exista problema accesibilitatii (pret si timp).

*

Noi va propunem o varienta mult mai rezonabila dpdv al costurilor:  programul Estella-AA pentru control al varstei si reintinerire, practicabil fara sa va intrerupeti programul normal de viata si fara cheltuieli semnificative.

*

Estella-AA adreseaza procesul de imbatranire din perspectiva energetica si include investigatii si terapii energetice anti-aging, impreuna cu module pentru optimizarea sanatatii specific varstei  (ex: slabire prin detoxifiere si dietoterapie, imbunatatirea fertilitatii, reabilitare dupa nastere echilibrare hormonala la menopauza etc )

Prima parte a protocolului cuprinde explorarea energetica functionala (EEF) care:

- evalueaza varstele femeii (biologica / tisulara / metabolica), cu accent asupra stresului oxidativ

- identifica stresorilor contributori la imbatranirea accelerata la nivel de celula / organ / sistem

- identifica proceselor implicate in imbatranirea accelerata:  inflamatie, metaplazie, degenerare, aptoza deficitara etc

- investigheaza profilele neurotransmitatorilor, citokinelor si hormonilor pentru evaluarea functionala a sistemelor nervos, imunitar si endocrin

- analizeaza sistemele de digestie si transport nutrienti   samd

*

Partea a doua a protocolului cuprinde terapii energetice antinflamatorii, hormonale (restaurarea  productiei endogene de hormoni prin stimularea electronica a productiei de hormoni si prin controlul  cailor biochimice implicate de productia hormonala: stimularea absorbtiei  de vitamine si minerale specifice, de stimulare a functionarii  organelor si sistemelor, controlul stresul mental si emotional, detoxifiere multi-nivel   etc

*

Evaluarea functionala si terapiile energetice din protocolul Estella-AA sunt integrate in modelul de coaching co-activ pentru sanatate, care ajuta femeia sa-si activeze resursele proprii pentru incarcarea maxima a Biocampului, premisa esentiala pentru incetinirea imbatranirea si o noua calitate a vietii.

 

 

 

 

 

10 thoughts on “anti-aging

 1. Pingback: hcq for staph

 2. Pingback: stromectol tablets uk

 3. Pingback: tsc ivermectin

 4. Pingback: ivermect safe in pregnancy

 5. Pingback: ivermectin ontario

 6. Pingback: ivermectin dose for corona

 7. Pingback: ivermectin pills for horses

 8. Pingback: get doctor prescription online free

 9. Pingback: bahis siteleri

 10. Pingback: A片

Comments are closed.