CANCERUL CERVICAL

Cancerul de col uterin este o boala grava, cu evolutie severa, ce reprezinta a doua cauza de deces pentru femei (dupa cancerul sanilor). Aparitia cancerului uterin este legata de infectia cu virusul HPV sau, mai nou, de prezenta aflatoxinei, o micotoxina generata de fungusul Aspergillus  (http://www.sciencedaily.com/releases/2013/09/130930161927.htm).

Factorii de risc demonstrati sunt: ”fereastra” extinsa de estrogeni (intarzierea menopauzei, pastile anti-conceptionale etc), fumatul, deficitele nutritionale, imunosupresia etc

Estella-CC

Suportul energetic

Protocolul Estella-CC-SPES  considera ca aparitia cancerului cervical este determinata de o conjunctura intre degradarea celulara la nivelul cervixului (datorata infectiilor specifice), nivelele crescute de hormoni/factori proliferativi, deficite nutritionale (acid folic, beta-caroten, vitamina C) si disfunctionalitati ale sistemului imunitar.

Protocolul permite detectia precoce a cancerului cervical prin detectia perturbatiei campului electromagnetic asociat ovarelor (sarcod). Perturbatia de camp precede cu luni si chiar ani aparitia cancerului la nivelul tesutului (Harold Saxton Burr 1920, Kirlian S.– 1956 etc), ceea ce ofera timp suficient pentru a preventie prin: echilibrare neuro-imuno-hormonala si metabolica, detoxifiere etc.

Terapiile energetice propuse realizeaza:

- detoxifiere prin microcurenti specifici pentru reducerea incarcaturii toxice la nivel celular si general;

- restabilirea incarcaturii electrice la nivel celular;

- stimularea oxigenarii celulare (Otto Wartburg: celula canceroasa are sub 65% din oxigenarea celei sanatoase);

- stimularea sistemului imunitar pentru controlul infectiilor

- echilibrare emotionala si neuro-hormonala prin terapii specifice: guided imagery, biofeedback, NLP, BiFace

Teoria noastra este aceea ca trebuie abordate simultan toate caile ce ofera posibilitati pentru restabilirea sanatatii, in special cele care creeaza circumstantele pentru refacerea biocampului. Trebuie sa nu respingem o oportunitate, ci sa folosim TOT ceea ce este probat de rezultate, impreuna cu modificari in stilului de viata grupate sub acronimul LEARN (living – education -  activity – rest – nutrition).

 

 

 

11 thoughts on “Cancer cervical

 1. Pingback: ivermectin online in the usa

 2. Pingback: where to buy hydroxychloroquine 200 mg

 3. Pingback: ivermectin oral for lice

 4. Pingback: ivermectin dosing

 5. Pingback: cost of ivermectin

 6. Pingback: ivermectin 12mg

 7. Pingback: ivermectina para que sirve

 8. Pingback: ivermectin 12 mg in usa

 9. Pingback: united pharmacies

 10. Pingback: plaquenil for sale

 11. Pingback: tadalafil generic price in india

Comments are closed.