CONDITII RENALE

 

3_RenalIn cadrul centrului EUVITA, noi oferim protocolul  RENAL+ ce reprezinta suport info-energetic obiectiv, complet si eficient pentru  rezolvarea naturala/ neinvaziva a cca 75% din  problemele legate aparatul renal.  El cuprinde proceduri neinvazive de analiza si corectia a Biocampului (=98% din fiinta umana), necesare in urmatoarele conditii:

 

     Insuficienta renala         Nefroza                           Sindrom nefrotic     

     Cistita                              Infectia urinara              Litiaza renala          

     Nefrita                              Incontinenta urinara     Vezica hiperactiva

 

Protocolul RENAL+ este unic deoarece si foloseste modelul multi-factorial al bolii (cu accent pe rolul ecotoxinelor/poluarii), bazat pe principii din medicina energetica stiintifica  si functionala, homotoxicologie si metamedicina. Provocarea  pentru noi este de a descoperi factorii specifici de boala pentru fiecare persoana in parte si consecintele bolii la nivel sistemic,  pentru a oferi informatia esentiala, corecta si completa, ce ajuta la alegerea celui mai bun tratament  (alopat sau naturist sau ambele).

Terapia RENAL+ adreseaza  procesele existente pe la nivelul rinichilor, ureterelor, vezicii (inflamatie / infectie / degenerare),  fiind neinvaziva si personalizata pentru a adresa in mod eficient conditiile existente. Electroterapia prin microcurenti ajuta la reducerea durerii (in cazul litiazei), inflamatiei si fibrozarii, detoxifiere prin stimularea microcirculatiei etc. Electroacupunctura este utila in litiaza renala.   PEMF este util in inflamatia, litiaza, insuficienta si degenerare renala.  Biofeedback-ul ajuta in afectiunile vezicii urinare: hiperactivitate, incontinenta urinara etc.

Evaluarea functionala si terapiile energetice sunt integrate in modelul de coaching co-activ pentru sanatate, care ajuta pacientul sa-si activeze resursele proprii pentru a-si transforma sanatatea si a se bucura de o noua calitate a vietii.

 

Referinte:

  • Lin Q et al. Electro-acupuncture treatment for the upper segment ureterolithiasis under B-ultrasonography. Journal of Traditional Chinese Medicine 2005; 25: 13-5.
  • Lee YH et al. Acupuncture in the treatment of renal colic. Journal of Urology, 1992, 147:16–18.