TULBURARI ALIMENTARE

 

Tulbalimvign90

 ANOREXIA

Anorexia este o tulburare de alimentatie caracterizata prin refuzul de a manca, mergand pana la infometare. Alte simptome sunt: teama intensa de a se ingrasa (sentiment ce nu dispare niciodata, indiferent cat de slaba este persoana), hiperactivitatea, obsesia lipsei de randament etc.

Anorexia afecteaza in general adolescentele si femeile tinere (5-10%), dar cca 1 din 10 pacienti sunt baieti sau barbati tineri. Este o tulburare afectiva specifica varstei tinere – cam 3% din adolescenti, si nu apare dupa varsta de 40 de ani. Ea se instaleaza de obieci dupa un eveniment stresant sau chiar traumatizant si este insotita de alte dificultati emotionale sau tulburarilor de personalitate cum ar fi: boala obsesiv-compulsiva, depresia, dificultatile relationale, impulsivitate, agresivitate, auto-mutilare, anxietate somatica, idei suicidale, dezordini menstruatie etc.

Criteriile de diagnostic pentru anorexia nervoasa:

 • Scadere in greutate cu cel putin 15% sub normalul varstei / inaltimii sau esecul de a atinge cel putin 85% din greutatea normala la sfarsitul periodei de crestere
 • Scaderea in greutate este auto-indusa prin evitarea alimentelor cu calorii crescute, exista perceptia de a fi foarte gras sau foarte mare si o frica intensa de a castiga in greutate asociata cu negarea consecintelor negative ale scaderii in greutate
 • Aparitia amenoreei (lipsa ciclu menstrual cel putin 3 luni) la femeile postmenarhe
 • La barbati anorexia este legata de un dezechilibru pe axa HPA si poate fi asociata cu lipsa potentei si a interesului sexual.

Primele semne sunt: o preocupare anormala pentru greutate, o selectivitate tot mai mare pentru alimente, uneori si practicarea obsesiva a exercitiului fizic

Teoriile vechi privind cauzele aparitiei acestor comportamente alimentare anormale includeau: personalitatea vulnerabila, distorsiuni ale perceptiei, tiparul cultural al tipologiei delicate/fragile, supraevaluarea beneficiilor siluetei “ideale” etc

Semnele psihologice ale acestei afectiuni cuprind: o perceptie distorsionata a Eu-lui (aparita fizica), refuzul de a recunoaste gravitatea bolii, depresie, incapacitatea de a-si aminti diverse lucruri, lipsa de eficienta, lipsa de ineteres pentru activitatile sau prietenii din trecut, lipsa de spontaneitate, iritabilitate, insomnia, raspuns emotional scazut etc. Pot aparea tulburari de comportament: refuzul de a manca in public, taiatul alimentelor in bucati foarte mici, consumul unui singur tip de aliment, studiul exagerat al dietelor etc

Pe masura ce obsesia fata de dieta creste si aportul alimentar devine tot mai scazut, pacientul acumuleaza deficite nutritionale serioase ce pot determina deficitul in greutate, slabiciunea extrema, ameteli, dezechilibre hormonale severe: hGH, LRH, vasopresina samd ce pot duce la incetarea menstruatiei, umflarea gatului, ulcere si eroziuni ale esofagului, erodarea smaltului dintilor din cauza vomei repetate, spargerea vaselor de sange de pe fata, scaderea pulsului si a presiunii arteriale, aritmii cardiace (cauzate de lipsa de potasiu), spasme musculare si deshidratare (datorate dezechilibrului electrolitilor, in special potasiu, sodiu) etc

Deficitele nutritionale, din care trebuie mentionat in special deficitul de zinc ce scade apetitul si altereaza gustul si senzatia de sete, fac ca persoana suferind de anorexie sa intre astfel intr-o “spirala a infometarii”, din care va iesi foarte greu, dupa ani de tratament. Doar 40% dintre suferinzi depasesc complet aceasta boala, iar cca 30% traiesc cu ea toata viata.

 

SUPORTUL INFO-ENERGETIC IN ANOREXIE

Noi va oferim protocolul VITALIM ce cuprinde suport informational si energetic(info-energetic) obiectiv, complet si eficient pentru investigatia anorexiei si terapii naturale pentru controlul acestei afectiuni si a afectiunilor conexe.

Protocolul VITALIM pleaca de la principiile medicinei functionale: anorexia poate avea fi generata de anormalitati in biochimia creierului, stres emotional, adictii (ex: calculator) sau trauma severa (ex. concret: moartea unui parinte), infectii (streptococul beta-hemolitic si EBV) etc.

Suportul informational VITALIM debuteaza cu evaluarea energetica functionala (cca 2 ore) care ofera:

 • identificarea tuturor factorilor potential contributivi la instalarea disfunctiilor alimentare: malfunctie hipotalamus, deficite nutritionale, dezechilibre sistem imunitar (TNF-alpha), neurotransmitatori (serotonina), deficite nutritionale, ecotoxine ,
 • afectiuni conexe: tulburare obsesiv compulsiva, tendinte narcisiste, incapacitatea de a gestiona stresul emotii / traume stocate lanivelul coloanei etc.
 • identificarea deficitelor nutritionale
 • evaluarea profilului hormonal (in special nivel cortizol) si imunitar
 • evaluarea riscului de osteoporoza si boli de inima.

Suportul energetic VITALIM isi propune ameliorarea si tratamentul tulburarilor alimentare intr-un timp mult mai scurt fata de tratamentul alopat. Terapia-suport VITALIM este personalizata si naturala, ea adresand cauzele specifice depistate. Ea se bazeaza in primul rand pe electroterapie pentru: corectia emotiilor (inclusiv psihoterapie prin NLP, BiFace, biofeedback) si corectia undelor cerebrale, echilibrare neuro-imuno-hormonala, detoxifiere multinivel etc. Electroterapia este sustinuta de dietoterapie, fitoterapie pentru modulare neurohormonala in vederea imbunatatirii comportamentului si functiei cognitive, terapie ortomoleculara pentru reducerea deficitelor nutritionale si terapie comportamentala pentru suport energetic si detoxifiere.

Terapia VITALIM este multi-nodala deoarece ea adreseaza toate afectiunile prezente in organism: de ex. este eficient sa tratam depresia sau intoxicatia cu Ar pentru a obtine o ameliorare a anorexiei.

 

Protocolul VITALIM reprezinta un suport unic in tratamentul naturist al anorexiei deoarece el adreseaza cauzele specifice ale acesteia si cuprinde un set de metode naturale eficiente care ajuta pacientul sa inteleaga si sa depaseasca aceasta conditie periculoasa. 

 

Tulbalim2vign90

BULIMIA

Bulimia este o afectiune in care persoana este prinsa intr-un ciclu vicios compus din infometare, mancat compulsiv si apoi vomat. Incidenta acestei afectiuni este de minim 3%, majoriatatea victimelor sunt femei intre 15 si 34 de ani. Bulimicii incep adesea diete drastice, urmate de mancatul compulsiv (3000-6000 calorii la o singura masa). Aceste episoade sunt urmate de sentimente de vinovatie si depresie, ceea ce ii impinge spre metode extreme de a pierde din greutate: autovomismente, laxative, pastile pentru slabit etc. Aproximativ 20% nu isi autoprovoaca varsaturi sau nu abuzeaza de laxative si diuretice, dar dupa perioada de exces alimentar urmeaza o perioada de infometare. Un criteriu caracteristic pentru bulimie sunt episoadele de exces alimentar (in medie de doua ori pe saptamana timp de 3 luni) in timpul carora pacientii simt ca nu isi pot controla aportul alimentar. Purgatia (excesul de laxative sau diuretice) nu este esentiala pentru diagnostic, dar apare in 80% din cazuri.

Consecinte:

-  alcaloza hipokaliemica sistemica – datorita vomismentelor autoprovocate, diureticelor, laxativelor etc care dezechilibreaza nivelul electrolitilor din sange (K, Na) si provoaca o functionare deficitara a rinichilor (inclusiv edeme – umflarea gleznelor si picioarelor), o slabire a muschilor si aritmii cardiace etc

-  tulburarile ale tranzitului intestinal (tranzit intestinal intarziat, constipatie) – pot determina distensia abdomenului (marirea in volum) care agraveaza perceptia distorsionata a marimii organismului si augmenteaza dorinta de purgatie; regurgitarea alimentara repetata (ascensiunea alimentelor si secretiilor gastrice din stomac in esofag)

-  alte probleme: menstrele neregulate sau absente, hiperplazia tiroidei, fluctuatiile de greutate si deteriorarea dintilor etc

Medicina alopata considera ca bulimia (ca si anorexia) are in general o cauza emotionala, iar efectele acestor tulburari alimentare pot genera grave dezechilibre in organism:

 • scaderea nivelelor de estrogeni, testosteron, hormon eliberator de gonadontropina,  gonadotropina
 • hiperprolactinemie,  ce poate contribui la infertilitate
 • osteopenie, malnutritie, anemie etc

Tratamentul alopat presupune internarea in spital, dietoterapie si psihoterapie pe durate foarte indelungate: de obicei 2-3 ani, ceea ce sporeste problemele psihologice ale pacientului si afecteaza relatiile familiale si sociale.

 

SUPORTUL INFO-ENERGETIC IN BULIMIE

Noi va oferim protocolul NORM-ALIM ce cuprinde suport info-energetic obiectiv, complet si eficient pentru diagnosticul bulimiei si terapii naturale pentru controlul acestei afectiuni si a afectiunilor conexe.

Protocolul NORM-ALIM pleaca de la principiile medicinei functionale: bulimia poate avea ca substrat anormalitati in biochimia creierului (deficit serotonina), stres emotional, adictii sau traume , metale toxice, deficite hormonale (CCK) sau nutritionale etc.

Suportul informational NORM-ALIM debuteaza cu evaluarea energetica functionala (2 ore) care ofera:

identificarea tuturor factorilor potential contributivi la instalarea bulimiei;

 • afectiuni tulburarilor conexe: comportament obsesiv-compulsiv, incapacitatea de a gestiona stresul etc.
 • identificarea deficitelor nutritionale
 • evaluarea profilului hormonal (in special nivel CCK)
 • evaluarea riscului de probleme cardiace, renale, digestive etc

 

Suportul energetic   NORM-ALIM  isi propune ameliorarea si tratamentul tulburarilor alimentare intr-un timp mult mai scurt fata de tratamentul alopat. Terapia-suport NORM-ALIM este personalizata si naturala, ea adresand cauzele specifice depistate. Ea se bazeaza in primul rand pe electroterapie pentru: corectia emotiilor (psihoterapie prin NLP, BiFace, biofeedback), corectia undelor cerebrale, echilibrare neuro-imuno-hormonala, detoxifiere multinivel etc. Electroterapia este sustinuta de dietoterapie, fitoterapie pentru modulare neurohormonala in vederea imbunatatirii comportamentului si functiei cognitive, terapie ortomoleculara pentru reducerea deficitelor nutritionale si terapie comportamentala pentru suport energetic si detoxifiere.

Terapia NORM-ALIM este multi-nodala deoarece ea adreseaza toate afectiunile prezente in organism: de ex. este eficient sa tratam depresia sau intoxicatia cu Pb pentru a obtine o ameliorare a tulburarilor alimentare.

 

Protocolul NORM-ALIM reprezinta un suport unic in tratamentul naturist al bulimiei deoarece el adreseaza cauzele specifice ale acesteia si cuprinde un set de metode naturale eficiente care ajuta pacientul sa inteleaga si sa depaseasca aceasta conditie periculoasa. 

 

 

 

Referinte:

 

 • The use of electroconvulsive therapy in patients with intractable anorexia nervosa, J.M. Ferguson, International Journal of Eating Disorders, vol 13, issue 2, pages 195–201, March 1993
 • Psychological characteristics and biofeedback mitigation in preadolescents with eating disorders. Pop-Jordanova

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10703241 

 • Severe anorexia nervosa, co-occurring major depressive disorder and electroconvulsive therapy as maintenance treatment: a case report, Outi Poutanen,  Kaija Huuhka,  Kaisa Perko

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2804009/

Adding Biofeedback to your Practice,  http://www.alertfocus.com/relieve/eating/adding.php

 • Electrophysiologic Evidence for Multilevel Deficits in Emotional Face Processing in Patients With Bulimia Nervosa.

Kühnpast N, Gramann K, Pollatos O., Department of Psychology (N.K.), Chemnitz University of Technology, Psychosom Med. 2012 Jul 23

 • Psychological characteristics and biofeedback mitigation in preadolescents with eating disorders. Pop-Jordanova

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10703241

 

275 thoughts on “tulburari alimentare

 1. Pingback: overnight viagra

 2. Pingback: otc ivermectin

 3. Pingback: Anonymous

 4. Pingback: Anonymous

 5. Pingback: Anonymous

 6. Pingback: ivermectin for humans

 7. Pingback: ivermectin generic

 8. Pingback: ivermectin price

 9. Pingback: ivermectin australia

 10. Pingback: cheapest tadalafil

 11. Pingback: ivermectin 0.08

 12. Pingback: stromectol generic name

 13. Pingback: viagra for sale online without prescription

 14. Pingback: cialis without a doctor prescription usa

 15. Pingback: goodrx viagra

 16. Pingback: medicament ivermectin

 17. Pingback: canadian cialis pills

 18. Pingback: erectafil from india

 19. Pingback: tadalafil interactions

 20. Pingback: cialis for bph

 21. Pingback: cheap generic sildenafil pills

 22. Pingback: purchase cialis for daily use

 23. Pingback: tadalafil prescription us

 24. Pingback: stromectol australia

 25. Pingback: sildenafil citrate for sale

 26. Pingback: how to buy sildenafil pills

 27. Pingback: cialis cost 20mg

 28. Pingback: tadalafil femme

 29. Pingback: cialis rezeptfrei

 30. Pingback: buy prednisone pills

 31. Pingback: prescription cialis from canada

 32. Pingback: merck covid treatment

 33. Pingback: generic for cialis tadalafil

 34. Pingback: tadalafil generique

 35. Pingback: buy stromectol canada

 36. Pingback: prednisone side effects in dogs

 37. Pingback: viagra without a doctor prescription

 38. Pingback: buy generic cialis online

 39. Pingback: real money online casino

 40. Pingback: stromectol xr

 41. Pingback: cialis tablets

 42. Pingback: ivermectin us fda

 43. Pingback: online gambling free bonus no deposit

 44. Pingback: buy ivermectin fitness

 45. Pingback: buy cialis online

 46. Pingback: viagra tablet

 47. Pingback: how can i get cheap cialis

 48. Pingback: ivermectin bnf

 49. Pingback: where to buy cialis online no prescription

 50. Pingback: buy ivermectin pills

 51. Pingback: ivermectin ingredients for humans

 52. Pingback: stromectol ingredients

 53. Pingback: buy ivermectin online

 54. Pingback: buy generic stromectol

 55. Pingback: ivermectin tablets buy online

 56. Pingback: buy ivermectin online

 57. Pingback: order ivermectin 6mg online

 58. Pingback: ivermectin 3mg cost

 59. Pingback: order stromectol online

 60. Pingback: furosemide tab 80mg

 61. Pingback: lasix 30 mg

 62. Pingback: ivermectin 4000

 63. Pingback: stromectol price us

 64. Pingback: where to purchase ivermectin

 65. Pingback: ivermectin 4000 mcg

 66. Pingback: ivermectin 6

 67. Pingback: lucky times slots facebook

 68. Pingback: ivermectin brand name

 69. Pingback: ivermectin 3 mg

 70. Pingback: ivermectin msds

 71. Pingback: ivermectin buy

 72. Pingback: stromectol 0.5 mg

 73. Pingback: ivermectin study nih

 74. Pingback: ivermectine kopen

 75. Pingback: cost of ivermectin 1% cream

 76. Pingback: cialis over the counter walmart

 77. Pingback: ivermectin use in scabies

 78. Pingback: cialis generic in south africa

 79. Pingback: ivermectin online

 80. Pingback: psy-

 81. Pingback: ivermectin 3 mg

 82. Pingback: projectio

 83. Pingback: moskva psiholog online

 84. Pingback: psy online

 85. Pingback: ivermectina piojos

 86. Pingback: bahis siteleri

 87. Pingback: DPTPtNqS

 88. Pingback: qQ8KZZE6

 89. Pingback: D6tuzANh

 90. Pingback: SHKALA TONOV

 91. Pingback: Øêàëà òîíîâ

 92. Pingback: russianmanagement.com

 93. Pingback: chelovek-iz-90-h

 94. Pingback: 3Hk12Bl

 95. Pingback: 3NOZC44

 96. Pingback: 01211

 97. Pingback: tor-lyubov-i-grom

 98. Pingback: hd-tor-2022

 99. Pingback: hdorg2.ru

 100. Pingback: ivermectin 1 cream 45gm

 101. Pingback: Psikholog

 102. Pingback: netstate.ru

 103. Pingback: 3enjoyable

 104. Pingback: 3etymology

 105. Pingback: Link

 106. Pingback: stromectol tablets for humans

 107. Pingback: tor-lyubov-i-grom.ru

 108. Pingback: psy

 109. Pingback: chelovek soznaniye mozg

 110. Pingback: buy stromectol 3mg for humans

 111. Pingback: bit.ly

 112. Pingback: cleantalkorg2.ru

 113. Pingback: bucha killings

 114. Pingback: War in Ukraine

 115. Pingback: Ukraine

 116. Pingback: Ukraine news – live

 117. Pingback: The Latest Ukraine News

 118. Pingback: site

 119. Pingback: stats

 120. Pingback: Ukraine-war

 121. Pingback: movies

 122. Pingback: gidonline

 123. Pingback: stromectol lotion price

 124. Pingback: mir dikogo zapada 4 sezon 4 seriya

 125. Pingback: web

 126. Pingback: film.8filmov.ru

 127. Pingback: video

 128. Pingback: canadian cialis

 129. Pingback: tadalafil over counter

 130. Pingback: liusia-8-seriiaonlain

 131. Pingback: smotret-polnyj-film-smotret-v-khoroshem-kachestve

 132. Pingback: filmgoda.ru

 133. Pingback: rodnoe-kino-ru

 134. Pingback: confeitofilm

 135. Pingback: sY5am

 136. Pingback: Dom drakona

 137. Pingback: JGXldbkj

 138. Pingback: aOuSjapt

 139. Pingback: psikholog moskva

 140. Pingback: Usik Dzhoshua 2 2022

 141. Pingback: Dim Drakona 2022

 142. Pingback: TwnE4zl6

 143. Pingback: psy 3CtwvjS

 144. Pingback: lalochesia

 145. Pingback: film onlinee

 146. Pingback: psycholog-v-moskve.ru

 147. Pingback: psycholog-moskva.ru

 148. Pingback: 3qAIwwN

 149. Pingback: video-2

 150. Pingback: sezons.store

 151. Pingback: socionika-eniostyle.ru

 152. Pingback: psy-news.ru

 153. Pingback: 000-1

 154. Pingback: 3SoTS32

 155. Pingback: 3DGofO7

 156. Pingback: wwwi.odnoklassniki-film.ru

 157. Pingback: dolpsy.ru

 158. Pingback: kin0shki.ru

 159. Pingback: 3o9cpydyue4s8.ru

 160. Pingback: mb588.ru

 161. Pingback: history-of-ukraine.ru news ukraine

 162. Pingback: newsukraine.ru

 163. Pingback: edu-design.ru

 164. Pingback: tftl.ru

 165. Pingback: brutv

 166. Pingback: site 2023

 167. Pingback: best place to buy generic propecia online

 168. Pingback: propecia schweiz online

 169. Pingback: sitestats01

 170. Pingback: 1c789.ru

 171. Pingback: cttdu.ru

 172. Pingback: 1703

 173. Pingback: hdserial2023.ru

 174. Pingback: tadalafil for sale

 175. Pingback: serialhd2023.ru

 176. Pingback: matchonline2022.ru

 177. Pingback: What are the 3 types of measures for quality improvement and kamagra 50mg?

 178. Pingback: What happens to your blood pressure when you stop smoking buy cheap bupropion?

 179. Pingback: bit.ly/3OEzOZR

 180. Pingback: bit.ly/3gGFqGq

 181. Pingback: bit.ly/3ARFdXA

 182. Pingback: bit.ly/3ig2UT5

 183. Pingback: bit.ly/3GQNK0J

 184. Pingback: What is the best home remedy for losing weight and a weight loss drugs prescription?

 185. Pingback: What happens if you walk for 1 hour everyday how much do viagra pills cost?

 186. Pingback: bep5w0Df

 187. Pingback: www

 188. Pingback: Who falls in love faster best site to buy viagra online?

 189. Pingback: icf

 190. Pingback: 24hours-news

 191. Pingback: rusnewsweek

 192. Pingback: uluro-ado

 193. Pingback: Medicines prescribing dirt generic paxil online pharmacy?

 194. Pingback: irannews.ru

 195. Pingback: klondayk2022

 196. Pingback: Medicament information leaflet. Effects of Drug Abuse. what does abilify help with?

 197. Pingback: tqmFEB3B

 198. Pingback: Medicines prescribing information paxil price in india?

 199. Pingback: buy cipro online without prescription

 200. Pingback: mangalib

 201. Pingback: mens ed pills

 202. Pingback: dapoxetine 90mg oral

 203. Pingback: northeast discount pharmacy

 204. Pingback: x

 205. Pingback: 9xflix

 206. Pingback: xnxx

 207. Pingback: 123movies

 208. Pingback: over the counter pain meds

 209. Pingback: How do you make a man marry you best price on tadalafil 5mg?

 210. Pingback: What Causes Love at first sight tadalafil price walmart?

 211. Pingback: How do you know if a girl wants to be touched sildenafil?

 212. Pingback: How do men pick their wives sildenafil dosage for pulmonary hypertension?

 213. Pingback: over the counter eczema cream

 214. Pingback: buy zithromax online with mastercard

 215. Pingback: How do you know a guy cares about you price for sildenafil 20 mg?

 216. Pingback: kamagra effervescent tablets uk

 217. Pingback: cost priligy 60mg

 218. Pingback: cost of ivermectin

 219. Pingback: Who falls in love faster buy priligy 90mg pills

 220. Pingback: Does cinnamon lower blood pressure with methotrexate vs plaquenil

 221. Pingback: where can i get avodart without dr prescription

 222. Pingback: What are signs of male attraction such as cost for ivermectin 3mg

 223. Pingback: What age are men the most fertile buy vidalista online

 224. Pingback: Which fruit is best for prostate fildena 100 directions

 225. Pingback: How do you make a man want you order priligy 90mg without prescription

 226. Pingback: tretinoin 0.1 cream price

 227. Pingback: non prescription ed pills

 228. Pingback: sildenafil 50 mg tablet cost

 229. Pingback: Can I get pregnant without ejaculating inside allergic reactions to azithromycin

 230. Pingback: What makes a man happy in a relationship viagra pill 100

 231. Pingback: What painkiller is better for you buy hydroxychloroquine

 232. Pingback: What exercises reverse fatty liver hydroxychloroquine manufacturer

 233. Pingback: kinokrad

 234. Pingback: batmanapollo

 235. Pingback: how much does cialis cost without insurance

 236. Pingback: batmanapollo.ru - psychologist

 237. Pingback: Is 10 days of antibiotics necessary

 238. Pingback: batmanapollo psychologist

 239. Pingback: where can i Buy Stromectol Ivermectin: What kind of doctor should you see if you think you have a parasite

 240. Pingback: Generic Cialis goodrx discount - Scwcmd.com

 241. Pingback: how can i get generic propecia online

 242. Pingback: Azithromycin 1000mg: What are the signs you need probiotics

 243. Pingback: kamagra bestellen per nachnahme - Wer sollte kein Viagra nehmen

 244. Pingback: elizavetaboyarskaya.ru

 245. Pingback: what is amox clav used to treat

 246. Pingback: Quelles sont les valeurs de la famille pharmacie des drakkars

 247. Pingback: femara order online

 248. Pingback: What surprises do guys like?

 249. Pingback: How can I spice up my bedroom with my husband?

 250. Pingback: stromectol 3mg information What is the most common side effect of antibiotics?

 251. Pingback: Can a guy release sperm without feeling it?

 252. Pingback: Does a girl like you if she plays hard to get?

 253. Pingback: What does magnesium do for a male?

 254. Pingback: vsovezdeisrazu

 255. Pingback: Does Amazon fill prescriptions pharmacy tech salary in canada

 256. Pingback: What should you not take with antibiotics why is stromectol prescribed

 257. Pingback: Quel est le role social de la famille | sildenafil sandoz

 258. Pingback: What drinks are good for shrinking the prostate disulfiram cost canada

 259. Pingback: What conditions does albuterol sulfate treat symbicort coupon 2022

 260. Pingback: Can I eat chocolate while taking antibiotics

 261. Pingback: Why do antibiotics not harm humans

 262. Pingback: 2023

 263. Pingback: Who is the king of antibiotics

 264. Pingback: How do you know if antibiotics will work

 265. Pingback: Is a 5 day course of antibiotics enough

 266. Pingback: What time of day is best to take antibiotics

 267. Pingback: What to eat after antibiotics

 268. Pingback: Can I take amoxicillin 500mg twice a day

 269. Pingback: What is the most common method used for the detection of parasitic diseases buy stromectol tablets

 270. Pingback: levitra

 271. Pingback: How many hours apart should you take antibiotics 4 times a day

 272. Pingback: levitra pills

 273. Pingback: viagra low price

 274. Pingback: How long should I wait to eat after taking antibiotics

 275. Pingback: What is the most used antibiotic

Comments are closed.