biofield 1 mediumBIOCAMPUL

 - STIINTA SI ARTA VINDECARII -

*

Stiai ca poti sa fii complet sanatos tot timpul ?  Si nu doar tu, ci si familia ta, parintii tai, prietenii tai si chiar … toata lumea !  Aceasta posibilitate nu tine de science-fiction, ci doar de intelegerea modului in care organismul uman se poate auto-regla  si chiar regenera in proportie de 90% in mai putin de doi ani, asa incat  sanatatea este alegerea noastra !

Medicina cibernetica/biologica arata ca  organismul uman este cel mai complex sistem autoadaptiv, capabil de auto-organizare, auto-instruire si auto-poieza, a carui stare naturala este cea de echilibru energetic numit sanatate. Altfel spus, sanatatea este un domeniu de stabilitate, o caracteristica intrinseca a fiintei umane, bazata pe proprietatea de auto-organizare non-lineara a sistemelor complexe. Deci sanatatea este asociata/echivalenta cu auto-organizarea (neg-entropia), iar boala este echivalenta cu lipsa de organizare (= entropia:  “This state of entropy in our bodies and in our lives is called disease.” Rosemary McShane).

Cine face organizarea  ? Dupa ce TIPAR se face acesta auto-organizare/auto-reglare ?

*

*

STIINTA: “TIPARUL” ESTE BIOCAMPUL

Experienta multi-milenara a medicinei traditionale si descoperirile stiintifice din ultimii 100-150 de ani ne arata ca exista o forta fundamentala imateriala ce sustine fiecare organism viu: BIOCAMPUL,  ce controleaza procesele (reactiile biochimice) din planul fizic/material si care guverneaza (stabileste tiparul) pentru procesele de auto-reglare (“vindecare”) si regenerare.

Auto-reglarea se face prin variatia componentei electromagnetice a biocampului la nivel de celula, organ, tesut, glande etc. Regenerarea este comandata de “matricea energetica” care asigura cvasi-reproductibilitatea organismului. Acum stim ca doar 3% din ADN-ul nostru codifica corpul fizic, in timp ce restul reprezinta doar un receptor al frecventelor electromagnetice specifice campului morfic inconjurator (R. Sheldrake). Biocampul regleaza toate procesele, incepand de la cele celulare: sinteza ADN-ului si ARN-ului, sinteza proteinelor, diviziunea celulara, diferentierea celulara, morfogeneza etc dar si reglarea neuro-endocrina.

Organismele sanatoase au biocampuri coerente, in timp ce organismele bolnave sau devitalizate au biocampurile afectate de semnale haotice si se afla intr-o stare de entropie (lipsa de coerenta/echilibru). In prezent, componenta electromagnetica a biocampului poate fi analizata si corectata prin dispozitive electronice medicale de uz curent, ceea ce permite o abordare eficenta, naturala/neinvaziva si comoda a problemelor de sanatate in cadrul unei noi discipline numita medicina energetica stiintifica.

In timp ce medicina alopata se concentreaza pe biochimie ca unica platforma pentru intelegerea / explicarea starii de sanatate/ boala, medicina energetica include analiza si manipularea informatiilor din BIOCAMP (spectrul non-vizibil), intelegand ca fiinta umana este rezultatul interactiunilor mai multor nivele de energie, tipare si semnificatii.

 

Medicina energetica are doua componente:

1)  Medicina energetica empirica (traditionala: med. chineza, ayurveda, homeopatie) pleaca de la cunosterea empirica a anatomiei energetice sau de la principiul similitudinii energetice. Rezultatele limitate ale terapiilor empirice provin din faptul ca principalele probleme de sanatate din societatea actuala provin din toxicitate, stres si exces de nutrienti si nu au echivalent in problemele omului integrat in mediul natural si lipsit de agresivitate al societatilor traditionale.

2)  Medicina energetica stiintifica pleaca de la faptul ca fiinta umana este o entitate energetica multi-dimensionala si continutul Biocampului determina realitatea si, in consecinta, sanatatea noastra.

*

Biocampul reprezinta forta / liantul care asigura echilibrul homeodinamic (coerenta) intre procesele fizice caracteristice sistemelor vii. In lumea biologiei moderne, post-darwiniste, organismul viu este extraordinar de coerent: toate partile sale componente sunt legate multidimensional, dinamic si aproape instantaneu de toate celelate parti; mai mult el este, totodata, coerent cu lumea inconjuratoare. Indiferent cat de diverse ar fi celulele, organele si sistemele din corp, ele functioneaza unitar in principalele sale aspecte. Conform biofizicianului Mae-Wan Ho, ele se comporta ca o formatie buna de jazz, in care fiecare muzician raspunde imediat, spontan, la improvizatiile celorlalti.

“Muzica” unui organism superior se intinde pe mai mult de 70 de octave.  Spectrul de emisii al corpului uman are maximul intre 1012 si 1015 Hz. Toate tipurile de boala incep cu disfunctia electrica la nivel celular -> scaderea vibratiei celulare, care se complica cu o lipsa de comunicare intercelulara si intersistemica (lipsa de coerenta), toate acestea avand drept rezultat deplasarea spectrului de frecventa in jos (cancerul de splina:  frecv. centrala ~ 1010 Hz, cancerul cerebral: frecventa centrala ~ 108 Hz).

“Muzica” organismului este creata din “vibratia legaturilor chimice localizate, din miscarea rotitelor moleculare, din ritmul microcililor, din propagarea fluxurilor de electroni si protoni si din curgerea metabolitilor si a curentilor ionici in si printre celule prin zece ordine de magnitudine spatiala” (E. Laszlo).

*

DINCOLO DE CAMPUL ELECTROMAGNETIC : Nivelul MICRO

Cuvinte cheie: camp fotonic, procese cuantice, medicina cuantica

Coerenta organismului trece dincolo de coerenta unui sistem biochimic:  ea arata ca in interiorul organismului au loc procese de tip cuantic. Acest lucru este demonstrat experimental de reactia organismelor vii la radiatiile cu frecventa extrem de joasa:  radiatia sub nivelul dimensiunilor moleculare nu poate influenta configuratiile moleculare decat daca un numar mare de molecule ar fi legate intre ele foarte coerent, iar acest tip de legaturi pot aparea numai daca procesele cuantice ar completa procesele biochimice din organism. Acest lucru arata ca organismul este un “sistem cuantic macroscopic“.

Teoria cuantica s-a numit la inceput mecanica cuantica, deoarece s-a presupus ca trebuie sa existe unele legi mecanice implicate in miscarea particulelor atomice si a cuantelor de energie similare cu cele a mecanicii macroscopice (miscarea planetara). Intre timp s-a constatat ca particulele strans conectate se comporta ca o unda, si ca si cum ar fi un singur intreg. Intr-un sens mai larg, teoria cuantica este stiinta sistemelor complexe, iar principalul instrument al mecanicii cuantice este statistica.

Marco Bischoff: “Mecanica cuantica a stabilit primatul intregului inseparabil. Din acest motiv, fundamentul noii biofizici trebuie sa fie patrunderea in interconexiunea fundamentala atat in interiorul organismului, cat si dintre organisme si dintre organism si mediu”.

Teoria cuantica are astfel o sfera mult mai larga decat lumea microscopica si poate fi aplicata la sisteme mari, caracterizate prin de mai multe parti individuale care lucreaza impreuna si se influenteaza reciproc. O aplicatie tipica o constituie sistemele vii, deoarece acestea reprezinta  retele extrem de complexe de celule, organe si aparate. In particular teoria cuantica ofera mijloace statistice pentru studiul fiintelor umane (vazuti ca retele complexe de componente materiale, minte, emotii etc), dar si pentru studiu comportamentului grupurilor de oameni.

In acest sens, medicina cuantica este un tip de medicina care vede viata, sanatatea si boala ca fenomene inrudite si care utilizeaza statistica drept instrument analitic, deci nu ofera nici un fel de cifre sau date absolute privind parcursul de sanatate/boala a individului. Exista multe dispozitive care pretind ca aplica principiile cuantice, dar in realitate sunt foarte putine -  caracteristicile esentiale ale unui aparat cuantic sunt:

-  interfata bidirectionala cu pacientul – deci existenta bio-feedbackului, care ofera posibilitatea adaptarii terapiilor in functie de semnalele primite de la client

-  rezultatele testarii reprezinta probabilitati statistice si nu sunt raspunsuri tip Da/Nu.

 

DINCOLO DE CAMPUL ELECTROMAGNETIC : Nivelul MACRO

Cuvinte cheie: in-formatie, camp akashic, camp scalar, medicina informationala

Oare ne putem opri aici cu rolul coerentei  in organismul uman ? Dar daca totul este mai complicat decat ne asteptam sa fie ? Daca aceasta coerenta se manifesta si pe alte planuri, de exemplu pe planul Constiintei ? Constiinta individului este legata intr-un mod necunoscut de constiinta celorlalti indivizi. Interconectarea mintilor umane  este cunoscuta la popoarele primitive  si redescoperita prin experimente stiintifice controlate ce au in vedere transferul de transferul de ganduri si imagini si efectul mintii unui individ asupra mintii si corpului altuia.

- Experimente transpersonale de interactiune mentala: durerea gemenilor (Twin Telepathy, Guy Playfair), vedere la distanta (Russell Targ, Harold Puthoff, anii’70), reactii spontane sincronizate (Jocobo Grinberg-Zylberbaum, Uni. Nat. Mexic), experimente radiestezice (Jeffrey Keen si Grupul de Cercetare Radiestezica) etc

-  Experiente privind efectele telesomatice (interactiune la distanta minte-corp):  magie simpatica (samani, vraci), vindecarea prin rugaciune (cardiolog Randolph Byrd, General Hospital San Francisco)

 

Legaturile (=coerenta) non-localizate apar in domenii diverse precum fizica cuantica, cosmologia, biologia evolutionista si cercetarea Constiintei.

Unii fizicieni – printre care John Bell si Chris Clarke – sustin ca non-localizarea ar putea fi de fapt realitatea mai profunda; in mod obisnuit, asa-numitele stari “clasice” sau “de-coerente”  (stari in care lucrurile au o localizare unica si o serie unica de caracteristici fizice) pot aparea doar ca o consecinta a modului in care interactionam cu lucrurile de marime medie – lucruri care nu sunt nici la fel de mici precum cuantele, mici la fel de mari precum Universul.

Independent de aceste teorii, trebuie sa acceptam coerenta non-localizata ca o dovada a faptului ca in Univers exista un element mai subtil, un element care ne conecteaza si care produce formele de coerenta cvasiinstantanee observate.

Acest element s-a numit istoric camp akashic (scrierile traditionale indiene), iar din a doua jumatate a sec. XX se numeste  vid unificat / cuantic.

MTU (=Marile Teorii Unificate) pleaca de la ipoteza vidului unificat care nu este nici spatiu gol, nici o structura pur geometrica: el este un mediu fizic real, care interactioneaza cu materia si genereaza efecte reale, palpabile.

Aceasta ipoteza este sustinuta de:

- Paul Dirac (anii’60): fluctuatiile din campurile de fermioni produc o polarizare a campului Punctului Zero (CPZ)  al vidului, astfel incat vidul, la randul lui, influenteaza masa, sarcina electrica, spinul sau momentul unghiular al particulelor.

- Andrei Sakharov: fenomenele relativiste (incetinirea ceasurilor si contractia lungimilor la viteze apropiate de viteza luminii) sunt rezultatul efectelor induse la nivelul vidului datorita ecranarii CPZ de particule cu sarcini electrice

-  Paul Davis, William Unruh: miscarea uniforma nu influenteaza campul Zero (ramane anizotropic) in timp ce miscarea accelerata produce o radiatie termica prin care ar deschide simetria pe toate directiile campului.

-  Harold Puthoff, Bernard Haisch:  forta inertiala, forta gravitationala si masa sunt consecinte ale interactiunii dintre particulele cu sarcina electrica si CPZ. Puthoff sustine ca stabilitatea atomilor este determinata de intercatiunea cu vidul.

Vidul cuantic este un mediu cosmic activ si real dpdvedere fizic. El transporta unde fotonice (lumina), unde de densitate-presiune si energie in diferite forme. El este implicat in coerenta intalnita in natura la toate scarile, care este denumita generic informatie sau mai corect in-formatie  si care este o conexiune subtila, cvasiinstantenee, non-evanescenta si non-energetica intre lucruri aflate in locuri diferite in spatiu si evenimente situate in momente diferite de timp. (In-formatia este diferita de informatia din cibernetica/calculatoare)

Teoria in-formatiei a fost avansata si studiata separat  de catre John Wheeler, Harold Puthoff, Edgar Mitchell (astronaut, “vidul cuantic reprezinta mecanismul holografic de in-formatie care inregistreaza experienta istorica a materiei”), G.I.Shipov, A.E. Akimov, Laszlo Gazdag etc. desi Nikola Tesla a sustinut primul ideea unui “mediu originar” (1907).

Aceasta teorie prezinta Universul ca un sistem coerent, puternic integrat: un “sistem cuantic supermacroscopic“, caracterizat de in-formatia care leaga toate partile componente.

Fiinta umana este o mica parte din acest univers holografic, care este determinata esential de un camp electrodinamic complex, purtator de in-formatie (Miller, Webb, Dickson, 1975) pe care il denumim generic BIOCAMP. (Bioholografia poate fi  explicatia stiintifica a tuturor practicilor traditionale: reflectare om pe micro-harti: acupunctura, presopunctura, iridologie,  auricoloterapia,   dar si reflectarea universului la nivelul individului: astro-medicina).

In cadrul organismul informational holografic multi-dimensional exista modalitati multiple de exprimare a informatiei: fizice, chimice, electrice, magnetice, fotonice etc. Astfel celulele contin informatie pentru supravietuire si reproduce, dar si informatie contextuala, privind rolul in tesutul aferent (rinichi, ficat etc). Lucrul in context are o dubla semnificatie:

-   Lucrul in contextul fizic (fiecare sistem isi indeplineste rolul in organism vazut ca un meta-sistem)

-   Lucrul in contextul global: ex fiecare reactie declansata de neurotransmitatori prin reteaua sinaptica este mediata de campul EMF global sau de campul holografic informational al organsimului.

 

ANATOMIA ENERGETICA

Biocampul a fost descris ca un sistem  multi-structurat complex in care corpul fizic reprezinta cel mai jos aspect  dintre nivelele de control. Corpul nostru fizic este o reflectare densa a  biocampului.

Biocampul  servește ca un dispozitiv de comunicatii, un  sistem de receptie și de transmisie pentru conversia semnalelor informationale  codificate de energie in modele de gandire, emotii si comportamente, precum si in forte de generare a vietii si de vindecare a corpului fizic. Biocampul reglementeaza, de asemenea, ionizarea sau prelucrarea nutrientilor in energie fizica in care polaritati opuse se atrag,  si este un traductor de subtile energii cosmice și nucleare de inalta frecventa in care polaritati opusese  resping si cele care se aseamana se atrag.

anatomiaen

Conceptul ca TOTUL este un camp informational iar biocampul este o componenta a acestui camp unificat reprezinta gandirea stiintifica cea mai avansata in prezent.  Pe masura ce oamenii de stiinta dezvaluie straturile de energie ale fiintei umane, noi trebuie sa reformulam definitia Omului ca fiind un receptor si transmitator de energie. Aceasta noua definitie include existenta altor corpuri sau dimensiuni pe langa cel fizic.

Biocampul pare sa contina:

1) un corp spiritual, care se manifesta ca și Conștiinta, intentie sau vointa;

2) un corp mental compus din atitudinile, convingerile, ideile, gandurile abstracte și concrete și o inregistrare a tuturor experientelor noastre;

3) un corp emotional compus din sentimente, senzatii și dorinte;

4) un corp eteric sau un model energetic al corpului fizic care contine șablonul/modelul pentru structura si functia de corpul fizic și circuitele “de date intrinseci”  ca meridianele și centre de energie (chakrele);

5) un corp fizic (rezultat al tuturor corpurilor), compus din substante chimice și tesuturi;

6) un sistem multi-dimensional de comunicare și transmisie de energie intre diferitele corpuri –  numit chakre sau centre de energie corespunzatoare glandele endocrine și plexului nervos.

Fiecare componenta, functia sau dezechilibru fizic isi are omologul pe celelate planuri/corpuri, care este construit de energii eterice, emotionala și mentala. Conceptul de aceste corpuri subtile poate parea a fi metafizic, dar acest lucru apare deoarece conștiinta noastre (in culturile occidentale) este axata pe corpul/planul fizic.

Toate aceste corpuri pot fi vazute ca vibratii sau aure existente la energii diferite. Tiparele de gandire, obiceiurile, credintele, valorile, calitatile emotionale sunt toate tipare de energie. Ne ajustam energia mentala prin gandire, energial emotionala prin sentimente si energia fizica prin raspunsurile  senzoriale și motorii ale sistemului nervos.

Tiparele de energie ale Biocampului sunt in primul evidente ca si campuri electromagnetice subtile la nivel subatomic. Pe masura ce densitatea campului creste (se cristalizeaza), este creat un potential electric sau sarcina la un nivel specific. Sarcinile electrice permit “legarea” chimica pentru stari ale materiei cum ar fi gaze, lichide și solide.Tipul energiei este prima data electromagnetic inainte de a deveni molecular. Ca atare biocampul pare, de asemenea, sa controleze reglarea proceselor chimice de la simpla celula pana sus, la intreaga fiinta umana.

Ca urmare a acestui flux de energie de la cele mai subtile la cele mai dense forme, dereglarile și degenerarea la nivel materiei pare sa fie determinata initial de dezechilibrele din energiile subtile sau Biocampuri. Pe de alta parte,  Biocampuri echilibrate par a furniza energie pentru a mentine echilibrul materiei.

 

RECUNOASTEREA ROLULUI BIOCAMPULUI IN SANATATE

Termenul de BIOCAMP a fost recunoscut de National Institute of Health (SUA) inca din 1994, iar cativa ani mai tarziu a fost adaugat la United States Library ca  Medical Subject Heading (MeSH).

Iata cateva citate semnificative despre biocamp si rolul lui in sanatate:

Oschmann, J. – Energy Medicine in Therapeutics and Human Performance, Elsevier Ltd.,2003,p. 11:

“Ne concentram pe energiile electrice și magnetice, deoarece acestea sunt cel mai usor de masurat și știm mai multe despre efectele lor. Dar organismul produce, de asemenea, si alte tipuri de energie, inclusiv lumina, sunet, caldura, energie chimica, gravitationala si elastica. Cercetarile au aratat ca semnale de lumina si sunet pot fi emise de mainile vindecatorilor. Studiul stiintific al semnificatiilor biologice si clinice ale acestor forme diferite de energie este in plina desfasurare si poate fi denumit medicina energetica”

“Medicina energetica este medicina bazata pe ipoteza ca sistemele vii au campuri de  energie in interioriul si in jurul lor si ca aceste campuri joaca un rol important in fiziologie, biologia de reglare si procesele regulatorii ce au loc in interiorul organismului”

-  Prof. W. Tiller,  Standford University:   “Medicina viitorului va fi bazata pe campuri controlate de energie”

Richard Gerber -“Vibrational Medicine”:

“in timp ce chirurgia intervine la nivelul anatomiei structurale, si medicina farmaceutica la nivelul biochimiei celulare, modelul lui Einstein ne indeparteaza de perspectiva newtoniana mecanicista catre o perspectiva in care materia este un tip particular de energie, iar corpul uman este un camp energetic multidimensional”

Hammerschlag, R., Jain S., et al. – “Biofield Research: A Roundtable Discussion of Scientific and  Methodological Issues.” J. Alt. Comp. Med. Vol. 18. No. 12. 2012, pp. 1.

“Deducem ca vindecarea poate avea loc deoarece sistemele vii co-exista in interiorul (in cadrul) si contribuie la BIOCAMP, pe care il definim in termenii campurilor electrice, magnetice, electromagnetice, dar si ca energii subtile”

Swanson, C.  – “Life Force; the Scientific Basis”, Poseidia Press. Tucson, AZ, USA. 2011. p. 1, 192-193.

“Descoperirile stiintifice recente demonstreaza ca aceasta energie (Biocampul, NN) veche, aproape mitologica, este de fapt foarte reala. Efectele ei au fost masurate in laborator. Ea constituie a 5-a forta care a fost trecuta cu vederea de fizica Vestica. Ea explica o multime de fenomene uimitoare care au derutat stiinta, inclusiv vindecarea la distanta, fenomenele paranormale si chiar anomaliile din cosmologie cum ar fi  ‘gaurile’ negre si anti-materia”

“Un nou inceput pentru intelegerea aurei este bazat pe modelul holografic al biofotonilor in interiorul organismului. Deoarece controlul (containement) se realizeaza prin reflectia conjugata in faza, rezulta o unda stationara de fotoni in interiorul corpului care serveste ca tipar pentru fiziologie. Totusi, in afara corpului, campul biofotonic este extrem de slab. Altfel pierderea de energie ar fi imensa si dureroasa/nociva pentru organism. Cand fotonii sunt reflectati cu conjugare de faza, ei genereaza unde de torsiune care se propaga dincolo de corp si formeaza un model de unda stationara holografica in jurul corpului. Acest camp interactioneaza primar cu spinul. Contine energie foarte putina, aproape deloc si mentine informatia holografica si conexiunea cu “planurile superioare”. Este campul de torsiune care reprezinta suportul fizic al aurei.” p.192

“Dupa cercetatorii rusi, undele de torsiune sunt create de fiecare data cand un biofoton este creat. Ele sunt create prin modificarea spin-ului electronului. In timp ce biofotonii sunt reflectati si continuti in interiorul organismului, undele de torsiune vor scapa, purtand cu ele aceeasi informatie ca biofotonii. Dar ele nu poarta energie, asa incat ele nu epuizeaza organismul” p. 193

Rubik, B.- “The biofield hypothesis: its biophysical basis and role in medicine.” J Alt Comp Med.2002.Dec:8(6)703-17

” se presupune ca acest campul electromagnetic complex si extrem de slab implica bioinformatie electromagnetica pentru reglarea homeodinamicii … ipoteza consistenta cu bio-electromagnetismul si fizica sistemelor vii non-liniare, dimenice si non-echilibrate”

 

CUM PUTEM BENEFICIA NOI DE BIOCAMP ?

Marea majoritate dintre noi am beneficiat deja de informatiile oferite de Biocamp, mai exact de cele continute in campul electromagnetic: analizele de EEG, EKG, EMG etc toate capteaza informatia energetica existenta la un moment  dat.  In afara de analiza semnalelor biologice in domeniul timp, se poate face si analiza semnalelor biologice in domeniul frecventa, care ofera informatii suplimentare esentiale despre sanatate: starea organelor, stresori, toxine etc.

Exista o multime de aparate care ofera informatii folosind Biocampul: SCIO/ QXCI, Metatronics, Ondamed, NES, Quint etc etc (dar si multe clone fara valoare)  care va pot ajuta in diagnosticul (uneori precoce) al afectiunilor, testarea starii organismului, gasirea remediilor rezonante etc etc. Interpretarea informatiilor obtinute de la dispozitive de medicina energetica / cuantica / informationala este laborioasa si dificila si are valoare numai daca este realizata de personal calificat.

 

CATEVA REZULTATE ALE TERAPIEI PRIN BIOCAMP

-  Devyatkov, N.D., Y.V. Gulyaev, et al. 1991- low intensity sinusoidal electrofield radiation has successfully treated arthritis, ulcers, esophagitis, hypertension, chronic pain, cerebral palsy, neurological disorders, and side effects of cancer chemotherapy -. Digest of Papers. International Symposium on Millimiter Waves of Non-Thermal Intensity in Medicine. Cosponsored by Research and Development Association “ISTOK” and Research Institute of U.S.S.R. Ministry of Electronic Industry (“ORION”). Moscow, October 3-6.

-   Reducerea inflamatiei:

Johnson MT, Waite LR, Nindl G., Center for Medical Education, Indiana University School of Medicine – Noninvasive treatment of inflammation using electromagnetic fields: current and emerging therapeutic potential.  Biomed Sci Instrum. 2004;40:469-74.

Boli cardiovasculare: ischemie, atac cerebral, atac de cord, hipertensiune

Albertini, A., P. Zucchini, G. Nocra, R. Carossi, and A. Pierangeli. 1990. Effect of PEMF on irreversible ischemic injury following coronary artery occlusion in rats. Transactions of Bioelectrical Repair and Growth Society

Imunomodulatie:

Devyatkov, N.D., Y.V. Gulyaev, et al. 1991 -

Probleme neurologice, regenerarea nervilor si a maduvei spinarii:

Devyatkov, N.D., Y.V. Gulyaev, et al. 1991 – low intensity sinusoidal electrofield radiation has successfully treated, chronic pain, cerebral palsy, neurological disorders  etc – Digest of Papers. International Symposium on Millimiter Waves of Non-Thermal Intensity in Medicine. Cosponsored by Research and Development Association “ISTOK” and Research Institute of U.S.S.R. Ministry of Electronic Industry (“ORION”). Moscow, October 3-6

McDevitt, L., P. Fortner, and B. Pomeranz. 1987. Application of weak electrical field to the hindpaw enhances sciatic motor-nerve regeneration in the adult rat. Brain Research, 416:308-314.

Pomeranz, B., M. Mullen, and H. Markus. 1984. Effect of applied electrical fields on sprouting of

intact saphenous nerve in adult rat. Brain Res. 303:331-336.

Fehlings, M.G., R.J. Hurlbert, and C.H. Tator. 1992. An examination of direct current fields for  the treatment of spinal cord injury. Paper presented at the 1st World Congress for Electricity and Magnetism in Biology and Medicine, Orlando, Fla., June 14-19.

Probleme digestive

Devyatkov, N.D., Y.V. Gulyaev, et al. 1991 – low intensity sinusoidal electrofield radiation has successfully treated  ulcers, esophagitis, hypertension, chronic pain – Digest of Papers. International Symposium on Millimiter Waves …

Artrita, osteoporoza, fracturi etc:

Devyatkov, N.D., Y.V. Gulyaev, et al. 1991

Baranowski, T.J., and J. Black. 1987. Stimulation of osteogenesis. In M. Blank and E. Findl, eds. Mechanistic Approaches to Interactions of Electric and Electromagnetic Fields With Living Systems (pp. 399-416). Plenum Press, New York.

Barker, A.T., R.A. Dixon, W.J.W. Sharrard, and M.L. Sutcliffe. 1984. Pulsed magnetic field therapy for tibial non-union: interim results of a double-blind trial. Lancet. 1 (8384):994-996

Vindecarea tesuturilor moi (ranilor):

Mertz, P.M., S.C. Davis, and W.H. Eaglstein. 1988. Pulsed electrical stimulation increases the  rate of epithelialization in partial thickness wounds. Transactions of the 8th Annual Meeting of the Bioelectrical Repair and Growth Society, Washington, D.C., Oct

Si alte zeci de referinte sunt mentionate la fiecare conditie prezentata pe site.

 

CONCLUZII

Scopul acestui material este acela de a va inspira sa vedeti DINCOLO de planul material al organismului ca sa intelegeti ca puteti beneficia de alte informatii si solutii pentru sanatate DINCOLO de cele oferite de medicina alopata. Sanatatea nu este doar functionarea perfecta, ca o  pompa, a inimii, si nici mentinerea paramatrilor fiziologici intre anumite limite stricte: sanatatea este functionarea coerenta a tuturor planurilor fiintei umane: fizic, energetic, mental, emotional si spiritual in armonie cu mediul natural si social in care traim. Re/cunoscand existenta BIOCAMPULUI ne deschidem portile spre sanatate, o noua calitate a vietii si o noua cale de dezvoltare personala intr-un Univers in care suntem toti interconectati: energetic si informational.

 

 

300 thoughts on “Biocamp

 1. Pingback: ivermectin corona covid

 2. Pingback: price for tadalafil at cvs

 3. Pingback: ivermectin overdose in humans

 4. Pingback: clomisale.com

 5. Pingback: oral ivermectin for humans

 6. Pingback: ivermectin tablets dosage

 7. Pingback: how much does roman cost

 8. Pingback: order cialis no prescription

 9. Pingback: over the counter hydroxychloroquine for sale

 10. Pingback: stromectol for sale walmart

 11. Pingback: stromectol 6mg

 12. Pingback: Anonymous

 13. Pingback: Anonymous

 14. Pingback: is ivermectin safe for humans

 15. Pingback: where to purchase ivermectin

 16. Pingback: prednisone 20mg canada

 17. Pingback: cialis amazon

 18. Pingback: cialis with dapoxetine

 19. Pingback: ivermectin over the counter uk

 20. Pingback: ivermectin tablets order

 21. Pingback: order viagra in us

 22. Pingback: order cialis from india online

 23. Pingback: viagra tablets for men

 24. Pingback: how to get ivermectin in canada

 25. Pingback: where to purchase cialis in canada

 26. Pingback: sildenafil pills online purchase

 27. Pingback: suhagra tablet 50 mg

 28. Pingback: cialis canada for sale

 29. Pingback: stromectol msd

 30. Pingback: sildenafil tablets

 31. Pingback: generic sildenafil pills online

 32. Pingback: cialis pills

 33. Pingback: cheapest online generic cialis

 34. Pingback: generic cialis over the counter

 35. Pingback: cheap prednisone online

 36. Pingback: buy prednisone vet

 37. Pingback: covid-19 pill

 38. Pingback: comprar cialis

 39. Pingback: cialis pills for men

 40. Pingback: ivermectin uk boots

 41. Pingback: side effects of prednisone

 42. Pingback: viagra reviews

 43. Pingback: cialis tablets

 44. Pingback: free online casino bonus usa

 45. Pingback: ivermectin 3mg tablets price

 46. Pingback: ivermectin rezeptfrei

 47. Pingback: casinos online usa

 48. Pingback: viagra dosage

 49. Pingback: generic cialis tadalafil

 50. Pingback: ivermectin pills for people

 51. Pingback: ivermectin 0.08 oral solution

 52. Pingback: stromectol coronavirus

 53. Pingback: where to buy ivermectin cream

 54. Pingback: buy ivermectin 6mg online

 55. Pingback: purchase ivermectin online

 56. Pingback: cialis price

 57. Pingback: ivermectin 3 mg tablet dosage

 58. Pingback: buy ivermectin 3mg

 59. Pingback: where to buy ivermectin

 60. Pingback: ivermectin 3 mg tablets

 61. Pingback: ivermectin without prescription

 62. Pingback: ivermectin rezeptfrei

 63. Pingback: lasix mastercard

 64. Pingback: furosemide for sale

 65. Pingback: ivermectin ontario

 66. Pingback: tadalafil walmart

 67. Pingback: ivermectin syrup

 68. Pingback: ivermectin treatment

 69. Pingback: stromectol pill

 70. Pingback: order ivermectin 3 mg

 71. Pingback: stromectol 3 mg tablet

 72. Pingback: tadalafil for bph

 73. Pingback: luckyland

 74. Pingback: where can you buy ivermectin

 75. Pingback: hydroxychloroquine homemade

 76. Pingback: ivermectin 3mg tablets

 77. Pingback: ivermectin near me

 78. Pingback: ivermectin pills

 79. Pingback: where to buy ivermectin

 80. Pingback: cialis cost at walmart

 81. Pingback: ivermectine vente libre

 82. Pingback: ivermectin tablets for humans australia

 83. Pingback: stromectol order online

 84. Pingback: cialis over the counter at walmart

 85. Pingback: stromectol tab price

 86. Pingback: what does hydroxychloroquine do

 87. Pingback: buy hydroxychloroquine online

 88. Pingback: cialis going generic

 89. Pingback: ivermectin cream canada cost

 90. Pingback: stromectol order online

 91. Pingback: bahis siteleri

 92. Pingback: ivermectin 0.5%

 93. Pingback: ivermectin malaria

 94. Pingback: 2presuppose

 95. Pingback: 1zanzibar

 96. Pingback: ivermectin oral

 97. Pingback: stromectol 3mg for humans

 98. Pingback: order stromectol over the counter

 99. Pingback: stromectol 6 mg pills

 100. Pingback: cialis 20mg side effects

 101. Pingback: canadian viagra

 102. Pingback: https://canadapharmacy.teachable.com/

 103. Pingback: fofenp.wixsite.comlondon-drugs-canadaenpostpharmacies-shipping-to-usa-that

 104. Pingback: swebas.livejournal.com359.html

 105. Pingback: cialis over counter

 106. Pingback: lawert.micro.blog

 107. Pingback: canada drug pharmacy

 108. Pingback: https://my.desktopnexus.com/kawemn/journal/pharmaceuticals-online-australia-38678/

 109. Pingback: canada drug pharmacy

 110. Pingback: hub.docker.comrdkwerdrugs

 111. Pingback: buy viagra usa

 112. Pingback: linktr.eecanadianpharmacy

 113. Pingback: https://kawers.micro.blog/

 114. Pingback: pharmacy walmart

 115. Pingback: https://mewser.mystrikingly.com/

 116. Pingback: sbwerd.estranky.skclankycialis-generic-pharmacy-online.html

 117. Pingback: alewrt.flazio.com

 118. Pingback: buycialisonline.fo.team

 119. Pingback: https://laswert.wordpress.com/

 120. Pingback: https://kasheras.livejournal.com/283.html

 121. Pingback: kwxcva.estranky.czclankycialis-20-mg.html

 122. Pingback: tadalafil20mg.proweb.cz

 123. Pingback: owzpkg.zombeek.cz

 124. Pingback: buy cheap cialis on line

 125. Pingback: https://buycialisonline.bigcartel.com/cialis-without-a-doctor-prescription

 126. Pingback: buy generic cialis

 127. Pingback: kalwer.micro.blog

 128. Pingback: https://my.desktopnexus.com/Buycialis/journal/cialis-without-a-doctor-prescription-38780/

 129. Pingback: www.divephotoguide.comuserbuycialisonline

 130. Pingback: https://hub.docker.com/r/tadalafil/20mg

 131. Pingback: buy cialis delhi

 132. Pingback: kswbnh.nethouse.ru

 133. Pingback: https://www.formlets.com/forms/fpN4Ll8AEnDHBAkr/

 134. Pingback: form.jotform.comogmynbuycialisonline

 135. Pingback: linktr.eebuycialisonline

 136. Pingback: https://telegra.ph/Cialis-20mg-08-13

 137. Pingback: graph.orgTadalafil-20mg-08-13

 138. Pingback: https://kwenzx.nethouse.ru/

 139. Pingback: dwerks.nethouse.ru

 140. Pingback: canadian pharmacies shipping to usa

 141. Pingback: linktr.eeonlinepharmacies

 142. Pingback: telegra.phReputable-canadian-pharmaceuticals-online-08-12

 143. Pingback: graph.orgPharmacies-in-canada-shipping-to-usa-08-12

 144. Pingback: canadian pharmacy uk delivery

 145. Pingback: https://graph.org/Safe-canadian-online-pharmacies-08-12

 146. Pingback: pharmacy

 147. Pingback: https://buyviagraonlinee.mystrikingly.com/

 148. Pingback: buy cheap viagra coupon

 149. Pingback: buyviagraonline.flazio.com

 150. Pingback: buy generic viagra online

 151. Pingback: https://noyano.wixsite.com/buyviagraonline

 152. Pingback: https://buyviagraonlinet.wordpress.com/

 153. Pingback: buyviagraonl.livejournal.com386.html

 154. Pingback: buyviagraonline.nethouse.ru

 155. Pingback: https://buyviagraonline.estranky.cz/clanky/can-i-buy-viagra-without-prescription.html

 156. Pingback: buyviagraonline.proweb.cz

 157. Pingback: buy viagra without a doctor's prescription

 158. Pingback: jso7c59f304.iwopop.com

 159. Pingback: A片

 160. Pingback: buy viagra usa

 161. Pingback: buyviagraonline.teachable.com

 162. Pingback: buy generic viagra online

 163. Pingback: graph.orgBuying-viagra-without-a-prescription-08-18

 164. Pingback: buyviagraonline.micro.blog

 165. Pingback: where to buy viagra online

 166. Pingback: www.divephotoguide.comuserbuyviagraonline

 167. Pingback: buy viagra us pharmacy

 168. Pingback: buy viagra usa

 169. Pingback: https://form.jotform.com/222341315941044

 170. Pingback: buy viagra germany

 171. Pingback: buy viagra germany

 172. Pingback: https://canadianpharmaceuticalsonline.home.blog/

 173. Pingback: onlineviagra.mystrikingly.com

 174. Pingback: https://reallygoodemails.com/onlineviagra

 175. Pingback: viagraonline.estranky.skclankyviagra-without-prescription.html

 176. Pingback: viagraonlineee.wordpress.com

 177. Pingback: buy viagra with no prescription

 178. Pingback: viagraonlinee.livejournal.com492.html

 179. Pingback: buy viagra online

 180. Pingback: onlineviagra.fo.team

 181. Pingback: https://www.kadenze.com/users/canadian-pharmaceuticals-for-usa-sales

 182. Pingback: canadian drugs

 183. Pingback: disqus.comhomeforumcanadian-pharmaceuticals-online

 184. Pingback: https://500px.com/p/canadianpharmaceuticalsonline

 185. Pingback: https://dailygram.com/index.php/blog/1155353/we-know-quite-a-bit-about-covid-19/

 186. Pingback: https://challonge.com/en/canadianpharmaceuticalsonlinemt

 187. Pingback: cialis canadian pharmacy

 188. Pingback: canadian drugs

 189. Pingback: https://challonge.com/en/canadianpharmaciesshippingtousa

 190. Pingback: https://challonge.com/en/canadianpharmaceuticalsonlinetousa

 191. Pingback: https://pinshape.com/users/2441403-canadian-pharmaceuticals-online

 192. Pingback: www.scoop.ittopiccanadian-pharmaceuticals-online

 193. Pingback: reallygoodemails.comcanadianpharmaceuticalsonline

 194. Pingback: pinshape.comusers2441621-canadian-pharmaceutical-companies

 195. Pingback: https://pinshape.com/users/2441621-canadian-pharmaceutical-companies

 196. Pingback: https://reallygoodemails.com/canadianpharmaceuticalcompanies

 197. Pingback: hydroxychloroquine para que sirve

 198. Pingback: where to buy hydroxychloroquine

 199. Pingback: kamagra usa

 200. Pingback: propecia tablets buy online

 201. Pingback: best place to buy propecia online

 202. Pingback: What food makes a man arouse or buying tadalafil online?

 203. Pingback: How can I stop impotence or best place to buy kamagra online?

 204. Pingback: Does CBD work to stop smoking quit smoking patches?

 205. Pingback: Is peanut butter good for you and a best over the counter weight loss pills?

 206. Pingback: vardenafil 10mg

 207. Pingback: What time of day is sperm count highest side effects of viagra in older men?

 208. Pingback: stromectol tablets for humans

 209. Pingback: What is it called when you can't walk properly viagra effects on men?

 210. Pingback: Diverse thanks! I like it! avodart cost uk?

 211. Pingback: fildena 100 mg price

 212. Pingback: Medicament word leaflet. paxil 20 mg brand buy?

 213. Pingback: Pills message leaflet. Mark names. buy abilify online?

 214. Pingback: Medicament information leaflet. Brand names. where to get propecia for sale?

 215. Pingback: mexican pharmacy

 216. Pingback: walmart online pharmacy

 217. Pingback: buy cipro online canada

 218. Pingback: ed treatment review

 219. Pingback: priligy 60mg brand

 220. Pingback: synthroid canadian pharmacy

 221. Pingback: over the counter pill for yeast infection

 222. Pingback: over the counter yeast infection treatment

 223. Pingback: How do you make a man want you tadalafil 40 mg best price?

 224. Pingback: What should a woman do to make a man happy tadalafil lowest price?

 225. Pingback: naproxen 500mg over the counter

 226. Pingback: What to do if a guy ignores you sildenafil pills 100mg?

 227. Pingback: Why does a guy try to touch you sildenafil cost in india?

 228. Pingback: Can impotence cause death sildenafil?

 229. Pingback: What can I send my boyfriend in a care package sildenafil dosage recommendations?

 230. Pingback: zithromax online usa

 231. Pingback: What will make your husband love you more viagra pill identifier?

 232. Pingback: buy kamagra 100mg online

 233. Pingback: stromectol tablets

 234. Pingback: kamagra amazon

 235. Pingback: How do you keep a girl on her toes dapoxetine medication

 236. Pingback: How do I make him feel jealous levitra from canada

 237. Pingback: What kind of bread is good for fatty liver and hydroxychloroquine lupus

 238. Pingback: How do you know if a girl loves you deeply vidalista india

 239. Pingback: What does a man need in a relationship kamagra reviews forum

 240. Pingback: What makes a man happy priligy 60mg sale

 241. Pingback: retin a tube

 242. Pingback: How do u know when a woman loves u vidalista 80 black

 243. Pingback: Does a fatty liver cause a big stomach or clavulanic acid dose limit

 244. Pingback: tadalafil without a doctor's prescription

 245. Pingback: pet antibiotics without vet prescription

 246. Pingback: sildenafil tablets

 247. Pingback: What foods to avoid while taking antibiotics azithromycin for sale

 248. Pingback: Does playing hard for guys work viagra sildenafil 100 mg

 249. Pingback: Is ginger an antibiotic hydroxychloroquine for rheumatoid arthritis

 250. Pingback: How long on average does it take a guy to finish what is hydroxychloroquine for

 251. Pingback: how to get viagra with no prescription

 252. Pingback: cialisnonprecription

 253. Pingback: canadian pharmacies that ship to us

 254. Pingback: https://www.podcasts.com/canadian-pharmacy-online

 255. Pingback: Stromectol 3mg information | How can I get rid of a bacterial infection fast

 256. Pingback: canadian online pharmacies

 257. Pingback: cost of Cialis walgreens - Which food has high zinc

 258. Pingback: best canadian pharmacy

 259. Pingback: jemi.sogeneric-viagra-online-pharmacy

 260. Pingback: climbingcoaches.co.ukmember-homelondondrugscanadaprofile

 261. Pingback: z pack antibiotic dosage How long does bacterial infection last without antibiotics

 262. Pingback: infogram.comcanadian-pharmaceuticals-online-safe-1h7g6k0gqxz7o2o?live

 263. Pingback: forum.melanoma.orgusercanadianpharmacyonlineprofile

 264. Pingback: https://www.buymeacoffee.com/pharmacies

 265. Pingback: https://www.brit.co/u/canadian-online-pharmaciesprescription-drugs

 266. Pingback: cost of cheap propecia without rx

 267. Pingback: furosemide 20 mg tab ran

 268. Pingback: https://www.passivehousecanada.com/members/online-drugs-without-prescriptions-canada/

 269. Pingback: https://www.cakeresume.com/me/online-drugs-without-prescriptions-canada

 270. Pingback: https://rabbitroom.com/members/canadianpharmaceuticalsonlinewithnoprescription/profile/

 271. Pingback: buy letrozole online

 272. Pingback: www.celtras.uniport.edu.ngprofilecanadianpharmacy

 273. Pingback: What is a true love?

 274. Pingback: amarutalent.edu.peforumsusersviagra-generic-canadian-pharmacy

 275. Pingback: How long can the average man stay erect?

 276. Pingback: Are bananas good for parasites medicament stromectol 3 mg

 277. Pingback: https://offcourse.co/users/profile/pharmacy-cheap-no-prescription

 278. Pingback: Will my ex miss me if I don't contact him?

 279. Pingback: safe canadian online pharmacies

 280. Pingback: Does zinc make you harder?

 281. Pingback: safe canadian online pharmacies

 282. Pingback: https://www.beastsofwar.com/forums/users/canadiancialis/

 283. Pingback: global pharmacy canada

 284. Pingback: online pharmacy canada

 285. Pingback: What to write to make him jealous cenforce brand

 286. Pingback: solorider.comforumsuserscanadian-pharmaceuticals

 287. Pingback: Is it hard for a bipolar person to keep a job abilify dosages

 288. Pingback: What foods can trigger asthma attacks albuterol 4mg ca

 289. Pingback: What can trigger asthma symptoms ventolin hfa 90 mcg inhaler coupons

 290. Pingback: Is your immune system stronger after antibiotics

 291. Pingback: What food kills bacteria

 292. Pingback: What are symptoms of too much antibiotics

 293. Pingback: When should you not take antibiotics

 294. Pingback: Is it safe to take antibiotics before sleep

 295. Pingback: Is 3 days of amoxicillin enough

 296. Pingback: What happens if you don't take antibiotics for an infection

 297. Pingback: Are eggs OK with antibiotics

 298. Pingback: How many hours between antibiotics 3 times a day

 299. Pingback: www.viki.comuserscanadianpharmaciessabout

 300. Pingback: What is the strongest antibiotic in the world

Comments are closed.