EVALUAREA ENERGETICA FUNCTIONALA

4_SCIOgirl yoga 90

*

Evaluarea energetica functionala (EEF) este o metoda de investigatie a starii de sanatate si este o analiza complementara analizelor clasice de biochimie. Ea investigheaza Biocampul (“amprenta” energetica individuala = “signature field” -  dr. Valerie Hunt), deoarece principiul fundamental al medicinei stiintifice moderne este acela ca fiinta umana este o entitate holografica multi-dimensionala si continutul campului energetic determina realitatea si, in consecinta, starea noastra de  sanatate sau boala.

EEF este o investigatie esentiala pentru cei care stiu ca doar 3% din ADN-ul nostru codifica corpul fizic, in timp ce restul reprezinta doar un receptor al frecventelor electromagnetice specifice campului morfic inconjurator (R. Sheldrake).

Biocampul formeaza “matricea energetica” care asigura cvasi-reproductibilitatea organismului (toate moleculele din organism se inlocuiesc in max. 9 ani), si care controleaza procesele (reactiile biochimice) din planul fizic.

Starea de boala sau lipsa de vitalitate este o stare de entropie (lipsa de coerenta / echilibru) a biocampului. In prezent, componenta electromagnetica a biocampului poate fi analizata si corectata prin dispozitive electronice medicale de uz curent, ceea ce permite o abordare eficenta, naturala/neinvaziva si comoda a problemelor de sanatate.

*

In prezent, exista o pleiada de aparate care investigheaza caracteristicile info-energetice ale fiintei umane, folosind componenta electrica sau magnetica a biocampului: SCIO, METATRON, QUINT, ONDAMED, NES, LENYO-BRT, Inergetics-CoRe, SCENAR, IMEDIS-BRT, S-IMAGO, Bicom2000, RemiWave PRO, Medisend Super III,  Med-Tronik , Biomeridian, Scalar Laser, Q-1000 Soft Laser, Quanta Geometric XR-12, Orion, Cybertrone, Genesis III  etc.

O comparatie intre ele este dincolo de scopul acestei pagini, dar ce este cu adevarat de retinut este ca:

- toate aceste aparate fac Biocampul “vizibil” in scopul obtinerii de informatii pentru restabilirea sanatatii;

- toate aceste aparate functioneaza in peste 100.000 cabinete medicale in lume;

- toate aceste aparate au acreditarile de rigoare  si exista mii de studii stiintifice despre eficacitatea lor  in ultimii 30 de ani.

La EUVITA, noi utilizam un dispozitiv electronic SCIO care analizeaza componenta electrica a campului in domeniul frecventa  si  ofera informatii complexe referitoare la dezechilibrele energetico-metabolice existente folosind metode “clasice”:  EPR (Electro-Physiological Response), analiza spectrala  a semnalelor periodice (EEG, EKG), EAV / EDS (Electro-Dermal Screening), B-RT  etc.  In cazul SCIO, metoda principala de obtinere a informatiilor este EPR  (raspuns electrofiziologic), care segmenteaza spectrul de emisii uman (cu ajutorul unor filtre selective) si identifica frecventele de interes.

 

ETAPELE EVALUARII ENERGETICE FUNCTIONALE LA EUVITA

*

ACHIZITIA PRIMARA A DATELOR:  este procedura obisnuita prin care se masoara reactivitatea pacientului la diferiti stimuli – este procedura standard- cu durata de de 1 – 1 ½ ore,  intalnita in  toate cabinetele dotate cu aparate gen SCIO, Metatron, CORE etc.

Ea ofera informatii despre:

- stresorii prezenti (radiatii, metale toxice, solventi, aditivi, microbi, toxine mentalo-emotionale etc),

- dezechilibre nutritionale globale

- modul de raspuns al organismului la stresori (faza pe scara Seyle)  dar si la remediile energetice si fitoterapeutice globale

 

ANALIZA PRIMARA A DATELOR conform modelului EUVITA, care implica:

- identificarea afectiunilor manifeste sau functional-predictive, precum si a  proceselelor cronice sau dinamice existente la nivelul tesutului vizat: inflamatie, autoimunitate, angiogeneza, aptoza  etc

- terenul biologic,  stresul oxidativ , disfunctiile celulare

- evaluarea profilului hormonal primar  si imunitar (in cazul existentei reactiei autoimune – citokine: TNF-a, interleukine etc), a functiei gastrointestinale, a afectiunilor autoimune manifeste sau functional predictive

Durata obisnuita a acestui tip de evaluare este de 2 ore, si ea este durata standard pentru o evaluare EUVITA.

*

ANALIZA EXTINSA SI CORELAREA DATELOR  (DATA MINING):   este o procedura specifica EUVITA care se realizeaza: (a) automat, folosind proceduri specifice analizei de semnale prezente in software-ul  SCIO; (b) manual, de catre bioinginer, folosind informatii din baze de date relationale cu referintele stiintifice in domeniu.

Analiza si corelarea datelor reprezinta peste 80% din volumul si valoarea informatiilor oferite de programul nostru.

Este o procedura laborioasa (total EEF: 3 – 3½ ore), care presupune si lucrul DUPA efectuarea EEF  (analiza suplimentara:  4-12 ore pt bolile  uzuale) si care ofera:

- identificarea cauzelor implicate in disfunctia tesutului/organului/sistemului vizat: toxine [EMF rezidual, infectii bacteriene si/sau virale (expozomul realizat prin analiza spectrala), metale & minerale toxice, aditivi alimentari, PCB, dioxina, organo-clorine (pesticide)  poluare masini, medicamente,  stres M-E] , factor ereditar, deficite nutritionale si/sau structura necorespunzatoare macro-nutrienti in alimentatie (& disfct digestive conexe), etc

- evaluarea statusului energetic al organismului, cu implicatiile sale  asupra metabolismului si sistemelor nervos si  endocrin (inclusiv profil hormonal aferent: LPT, cortizol, insulina, PRL, hormoni tiroidieni, TST, estrogeni, PRG etc)

- evaluarea posibilelor complicatii (depresie, anxietate, boli cardiace, dislipidemie, infertilitate, afectiuni feminine/ masculine etc) sau boli conexe, tinand seama ca:

(a)  afectiunile apar “in tandem” , in special si mai ales cele   autoimune, hormonale, infectioase etc   (integrarea in planul “orizontal” / material)Exemplu conexiuni:    insuficienta cardiaca (b) afectiunile sunt grupate intr-o structura gen retea de paianjen   datorita interconectarii factorilor fiziologici cu cei energetici,   mentalo-emotionali, spirituali etc (Alex   Vasquez)

EEF_24_ EEF_3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

**

*

CARACTERISTICILE EVALUARII ENERGETICE FUNCTIONALE LA EUVITA

EEF este  o analiza calitativa obiectiva si predictiva.

- EEF este o analiza calitativa deoarece ea identifica conditiile si nu locul sau magnitudinea manifestarilor – de ex. poate identifica litiza renala si da info despre compozitia ei (urat/oxalat) dar nu poate spune daca se manifesta pe rinichiul drept sau stang;

- EEF este o analiza obiectiva deoarece este realizata cu un aparat electronic. Conditiile si procesele conexe identificate sunt aceleasi pentru masuratori apropiate in timp DAR stresorii prezenti pot sa difere de la sesiune la sesiune ceea ce face ca reactivitatea organismului la stimuli sa varieze ;

- EEF este predictiva deoarece perturbarea biocampului  precede modificarile de biochimie cu luni si chiar ani  (de ex. in cazul diabetului, procesele incipiente  se pot detecta cu 3-5 ani inainte de instalarea “oficiala”). Putem considera ca modificarea biocampului identifica boala incipienta (15-20% instalata), in timp ce analizele de biochimie detecteaza boala avansata, instalata in proportie de 75-80%  (ceea ce limiteaza posibilitatea unei interventii eficiente).

Limitari / dificultati:

- EEF este dificil de interpretat deoarece sunt necesare cunostiinte specifice despre structura biocampului (aici sunt avantajati cunoscatorii ayurveda si TCM) si despre analiza si prelucrarea numerica a semnalelor bioelectrice. Este esential sa faceti aceasta analiza cu personal calificat.

- Durata mare a unei evaluari corecte este iarasi o problema pentru unii pacienti. Practic evaluarea de 1 ora obisnuita pt 99% din cabinetele din RO ofera doar informatii generale si tranzitorii despre starea energetica a pacientului. Informatiile specifice despre tesuturi si organe se pot obtine numai in urma unor teste specifice consumatoare de timp.

- EEF  nu recomanda medicamente sau interventii chirurgicale, ci doar terapii naturale atunci cand este cazul, in scopul  reducerii stresorilor si eliminarii blocajelor energetice pentru re-modelarea /reabilitarea energetica a organismului  si readucerea lui in domeniul  de stabilitate numit SANATATE.

- EEF este extrem de utila pentru toate problemele cronice de sanatate in care starea pacientului este sigura si stabila. Toate cazurile acute ce constituie urgente medicale trebuie vazute de medicul specialist.

Avantaje:

EEF este o analiza sigura, neinvaziva, care ofera cateva tipuri de avantaje majore:

- se pot evidentia fluctuatiile nivelelor hormonale, spre deosebire de analizele de sange care ofera doar valoarea instantanee din momentul recoltarii;

- sunt detectabile substante aflate in cantitati infinitezimale (metale toxice, xenoestrogeni, solventi etc) sau aflate in tot organismul , nu doar in sange ca la analizele clasice

- se poate analiza expozomul (expunerea trecuta si prezenta la biotoxine), ceea ce permite, de exemplu, identificarea legaturii cauzale dintre o boala autoimuna si o expunere trecuta la un patogen

- se poate evalua modul de raspuns al organismului la stresori si reactivitatea la medicamente / suplimente

- obiectivitatea testarii: aparatul lucreaza complet independent de operator, sunt afisate pe ecran organele investigate, disfunctiile energetice constatate (si nivelul rectificarii lor, in cazul terapiilor)

- economia de timp si de bani – ex analiza leptinei costa 260 RON, mult mai mult decat o sesiune EUVITA obisnuita ce costa 150 RON si ofera un profil hormonal cu peste 15 hormoni in acest pret.

-  se pot identifica factorii imateriali / invizibili / din afara planului fiziologic care contribuie la aparitia bolilor.

 

CONCLUZII

Evaluarea energetica functionala de la EUVITA iti ofera  maximum de informatii calitative  despre sanatatea ta in minimum de timp posibil. Datele oferite de SCIO sunt extrem de multe (peste 10.500 de parametrii testati), iar scopul nostru este sa gasim acea parte de 1% din informatie care sa reprezinte informatia esentiala/relevanta  pentru a explica starea energetica actuala (inclusiv si mai ales legaturile intre conditiile / dezechilibrele existente) si a ne concentra pe terapiile cu impact maxim pentru transformarea sanatatii.

Abordarea noastra  este unica, deoarece descopera si elimina cauzele specifice de boala din spatele aceluiasi tablou clinic, evidentiind conexiunile ascunse intre simptome, organe si emotii, precum si rolul stresului cronic si al haosului chimic si electromagnetic in care traim. Informatiile unice oferite de programul EUVITA privind afectiunile existente/latente (inclusiv riscurile functionale statistice) pot fi folosite ca suport decizional obiectiv pentru alegerea tratamentului optim: alopat sau naturist (sau combinatie), in functie de stadiul de boala, capacitatile de autoreglare si regenerare ale organismului si de dorinta ta personala.

 

 

 

265 thoughts on “EEF

 1. Pingback: viagra liver disease

 2. Pingback: what is viagra

 3. Pingback: buy anti biotics without prescription

 4. Pingback: viagra without a doctor prescription

 5. Pingback: update hydroxychloroquine results

 6. Pingback: reasons for ed

 7. Pingback: does ivermectin kill scabies eggs

 8. Pingback: soolantra 6 capsule uses

 9. Pingback: ivermectin prices human

 10. Pingback: tamoxifen 20 mg

 11. Pingback: tamoxifen cancer

 12. Pingback: can you buy prednisone over the counter

 13. Pingback: mail order prednisone

 14. Pingback: prednisone 2 mg daily

 15. Pingback: how long does ivermectin last

 16. Pingback: ivermectin buy online

 17. Pingback: ivermectin cream canada cost

 18. Pingback: ivermectin 2%

 19. Pingback: ivermectin cost

 20. Pingback: ivermectin zinc ionophore

 21. Pingback: carprofen without vet prescription

 22. Pingback: canadian online drugstore

 23. Pingback: compare prednisone prices

 24. Pingback: over the counter prednisone pills

 25. Pingback: 30mg prednisone

 26. Pingback: ivermectin 3 mg

 27. Pingback: cialis from canada no prescription

 28. Pingback: order viagra online

 29. Pingback: plaquenil for sale in mexico

 30. Pingback: viagra canada

 31. Pingback: stromectol for sale amazon

 32. Pingback: valtrex daily use

 33. Pingback: valtrex no prescription

 34. Pingback: buy valtrex 1000 mg

 35. Pingback: cheap generic valtrex without prescription

 36. Pingback: tetracycline doxycycline

 37. Pingback: generic ed pills from canada

 38. Pingback: generic drugs online

 39. Pingback: buy pills online cheap

 40. Pingback: cialis medication

 41. Pingback: normal dosage of cialis

 42. Pingback: cialis strength levels

 43. Pingback: how long does cialis last

 44. Pingback: plaquenil brand name

 45. Pingback: hydroxychloroquine 100 mg tablet

 46. Pingback: plaquenil tab 200mg

 47. Pingback: stromectol ivermectin 3 mg

 48. Pingback: plaquenil buy

 49. Pingback: ivermectin cost uk

 50. Pingback: stromectol tablets buy online

 51. Pingback: cialis for sale

 52. Pingback: order cialis brand

 53. Pingback: best male ed pills

 54. Pingback: best ed pill

 55. Pingback: stromectol in canada

 56. Pingback: stromectol without prescription

 57. Pingback: stromectol tab price

 58. Pingback: best canadian mail order pharmacies

 59. Pingback: Fildena

 60. Pingback: Imuran

 61. Pingback: prescription drugs canada

 62. Pingback: ivermectin to buy

 63. Pingback: Xeloda

 64. Pingback: Anonymous

 65. Pingback: Anonymous

 66. Pingback: online pharmacy

 67. Pingback: Anonymous

 68. Pingback: ivermectin 500ml

 69. Pingback: ivermectin 3mg tablets price

 70. Pingback: ivermectin buy australia

 71. Pingback: stromectol pill price

 72. Pingback: generic cialis

 73. Pingback: teva sildenafil

 74. Pingback: how to get ivermectin australia

 75. Pingback: what is tadalafil

 76. Pingback: cialis 5

 77. Pingback: cost of tadalafil 10mg

 78. Pingback: where to purchase sildenafil pills

 79. Pingback: cialis or viagra

 80. Pingback: cialis price walmart

 81. Pingback: canadian pharmacy online

 82. Pingback: ivermectin buy uk

 83. Pingback: where to purchase sildenafil pills

 84. Pingback: cheap sildenafil online in usa

 85. Pingback: cialis tablets

 86. Pingback: purchase cialis for daily use

 87. Pingback: where can i buy cialis without a prescription

 88. Pingback: buy prednisone online uk

 89. Pingback: how to take prednisone 20mg

 90. Pingback: antiviral for covid

 91. Pingback: where to get molnupiravir

 92. Pingback: cialis bula

 93. Pingback: tadalafil cvs

 94. Pingback: cialis pill

 95. Pingback: ivermectin oral 0 8

 96. Pingback: stromectol ivermectin

 97. Pingback: sildenafil buy online canada

 98. Pingback: cialis without a doctor prescription

 99. Pingback: online casino gambling

 100. Pingback: what is cialis

 101. Pingback: ivermectin 9 mg

 102. Pingback: ivermectin fda

 103. Pingback: casino world play online

 104. Pingback: generic

 105. Pingback: generic viagra in usa

 106. Pingback: cialis walmart

 107. Pingback: buy clomid

 108. Pingback: ivermectin for gapeworm

 109. Pingback: ivermectin 6mg for sale

 110. Pingback: ivermectin tablets walmart

 111. Pingback: doxycycline prices

 112. Pingback: buy ivermectin 3mg otc

 113. Pingback: ivermectin otc

 114. Pingback: ivermectin over the counter

 115. Pingback: buy ivermectin canada

 116. Pingback: buy viagra online without prescriptions

 117. Pingback: ivermectin 3mg over the counter

 118. Pingback: minocycline for acne 100mg

 119. Pingback: ivermectin 6mg tablets for human

 120. Pingback: cdc ivermectin

 121. Pingback: furosemide lasix 20 mg

 122. Pingback: furosemide price comparison

 123. Pingback: 20mg cialis online

 124. Pingback: stromectol buy europe

 125. Pingback: ivermectin 0.5

 126. Pingback: ivermectin malaria

 127. Pingback: ivermectin 90 mg

 128. Pingback: who makes ivermectin stock

 129. Pingback: viagra vs generic viagra

 130. Pingback: ivermectin lotion for lice

 131. Pingback: tadalafil 20 mg how long does it last

 132. Pingback: luckyland slots casino bonus

 133. Pingback: wallmart cialis

 134. Pingback: stromectol tablets buy online

 135. Pingback: can you buy hydroxychloroquine over the counter in canada

 136. Pingback: flccc ivermectin prophylaxis

 137. Pingback: ivermectin and covid

 138. Pingback: ivermectin rosacea

 139. Pingback: clomid sale

 140. Pingback: can you buy clomid over the counter in usa

 141. Pingback: cialis walmart

 142. Pingback: clomid 5850 tablets

 143. Pingback: madridbet

 144. Pingback: meritroyalbet

 145. Pingback: meritroyalbet

 146. Pingback: madridbet

 147. Pingback: clomid 50mg price in india

 148. Pingback: stromectol ivermectin tablets

 149. Pingback: ivermectin buy uk

 150. Pingback: meritroyalbet

 151. Pingback: ivermectin corona

 152. Pingback: ed meds online without doctor prescription

 153. Pingback: cialis at walmart

 154. Pingback: ed medications over the counter

 155. Pingback: child porn

 156. Pingback: grandpashabet

 157. Pingback: fuck google

 158. Pingback: child porn

 159. Pingback: best ed drugs

 160. Pingback: stromectol stay active

 161. Pingback: ivermectin oral solution

 162. Pingback: ivermectin dewormer

 163. Pingback: ivermectin human dosage

 164. Pingback: is hydroxychloroquine a steroid

 165. Pingback: comfortis without vet prescription

 166. Pingback: hydroxychloroquine retraction

 167. Pingback: online prescription for ed meds

 168. Pingback: tadalafil best price 20 mg

 169. Pingback: how to get cialis discount

 170. Pingback: cost of viagra

 171. Pingback: cialis online in canada

 172. Pingback: buy ivermectin

 173. Pingback: ivermectin 500ml

 174. Pingback: do-posle-psihologa

 175. Pingback: ivermectin generic cream

 176. Pingback: bahis siteleri

 177. Pingback: Øêàëà òîíîâ

 178. Pingback: Shkala tonov

 179. Pingback: russianmanagement.com

 180. Pingback: 3NOZC44

 181. Pingback: 01211

 182. Pingback: stromectol ivermectin buy

 183. Pingback: Psychologists

 184. Pingback: 1addicted

 185. Pingback: where to buy ivermectin pills

 186. Pingback: psy

 187. Pingback: chelovek soznaniye mozg

 188. Pingback: bit.ly

 189. Pingback: stromectol 3 mg tablets

 190. Pingback: cleantalkorg2.ru

 191. Pingback: Ukraine-Russia

 192. Pingback: site

 193. Pingback: buy stromectol 12 mg online

 194. Pingback: UKRAINE

 195. Pingback: buy stromectol 6mg otc

 196. Pingback: stats

 197. Pingback: web

 198. Pingback: film.8filmov.ru

 199. Pingback: when will cialis become generic

 200. Pingback: cialis over counter walmart

 201. Pingback: what can i take to enhance cialis

 202. Pingback: filmgoda.ru

 203. Pingback: A片

 204. Pingback: link

 205. Pingback: video-2

 206. Pingback: sezons.store

 207. Pingback: socionika-eniostyle.ru

 208. Pingback: buy hydroxychloroquine 200 mg

 209. Pingback: hydroxychloroquine biden

 210. Pingback: kamagra 100

 211. Pingback: propecia online nz

 212. Pingback: can i buy propecia in canada

 213. Pingback: cenforce 100

 214. Pingback: best source for kamagra online

 215. Pingback: use vidalista-20

 216. Pingback: video

 217. Pingback: vardenafil generic canada

 218. Pingback: buy stromectol 6mg pills

 219. Pingback: icf

 220. Pingback: fildena 100mg online

 221. Pingback: sex

 222. Pingback: medical pharmacy

 223. Pingback: non prescription erection pills

 224. Pingback: madridbet

 225. Pingback: xxxx

 226. Pingback: 9xflix com

 227. Pingback: free video

 228. Pingback: 123 movies

 229. Pingback: best over the counter cough medicine

 230. Pingback: ivermectin usa

 231. Pingback: where to get cheap avodart online

 232. Pingback: canadian drug prices

 233. Pingback: how to get prescription drugs without doctor

 234. Pingback: What to avoid while on antibiotics methotrexate vs plaquenil

 235. Pingback: kinokrad 2023

 236. Pingback: which is better viagra cialis or levitra

 237. Pingback: batmanapollo.ru

 238. Pingback: cialis generic versus brand name

 239. Pingback: batmanapollo.ru - psychologist

 240. Pingback: What conditions does albuterol sulfate treat

 241. Pingback: What are the signs of minor heart blockage Lisinopril

 242. Pingback: Who should not drink apple cider vinegar - Stromectol 12mg online prescription

 243. Pingback: Cialis and bph What is it called when a man wakes up with a hard on | Buy Online

 244. Pingback: where can i get cheap propecia now

 245. Pingback: Azithromycin for strep throat: Is antibacterial safe

 246. Pingback: elizavetaboyarskaya.ru

 247. Pingback: kamagra jelly side effects

 248. Pingback: What happens when you don't move your legs?

 249. Pingback: Which month is best to conceive a girl?

 250. Pingback: ivermectin wormer How do I know if I need a parasite cleanse?

 251. Pingback: Does not ejaculating have benefits?

 252. Pingback: What are 4 things neurologists check during a neurological exam paxil 20 mg online

 253. Pingback: How long do breakups last order cenforce 100mg online

 254. Pingback: C'est quoi une vrai famille | le viagra

 255. Pingback: When is the best time to take a steroid inhaler purchase ventolin inhalator sale

 256. Pingback: What happens if you edge without ejaculating champix tablets

 257. Pingback: How do you fight bacteria naturally

 258. Pingback: 2023

 259. Pingback: What's the strongest natural antibiotic

 260. Pingback: Should I take turmeric in the morning or the evening Stromectol 3mg

 261. Pingback: what is vardenafil used for

 262. Pingback: vardenafil 10 mg

 263. Pingback: substitute for viagra over the counter

 264. Pingback: Is paracetamol an antibiotic

 265. Pingback: porn

Comments are closed.