SCIO

Aparatul SCIO (Scientific Consciousness Interface Operations System)  este un dispozitiv terapeutic activ, neinvaziv, bazat pe calculator, care combina tehnici de biofeedback si biorezonanta pentru analiza organismului si echilibrarea energetica. Este un sistem de control al stresului care masoara  (printr-o retea de electrozi), reactiile fiziologice si tiparele energetice, ce sunt ulterior catalogate, intabelate si prelucrate spre a fi transmise inapoi catre pacient.

Principiile teoretice ce stau la baza functionarii aparatului au fost descrise in cartea « Promorpheus » a prof. W. Nelson, inregistrata la Biblioteca Congresului SUA in 1982. Tehnologia de baza s-a dezvoltat din 1985 si a fost inregistrata la FDA din 1989. Au existat mai multe variante hardware si software care au marcat evolutia SCIO, fiecare imbogatind domeniul de lucru si imbunatatind precizia aparatului.

SCIO este conceput pentru a corecta manifestarile tiparelor de stres sau electro-stres existente in organism, incepand de la nivelele fiziologice primare.

Functionarea dispozitivului se bazeaza pe teoria ca stresul perturba frecventele electromagnetice intrinseci ale celulelor, tesuturilor, organelor etc si prin restaurarea / revenirea frecventelor la cele naturale, stresul si toate bolile aferente pot fi corectate.

Dispozitivul SCIO este multi-tasking, el putand rula 5 ferestre de aplicatii concurente: Clasp32, Iridology, Body Viewer, Disease dictionary si BiFace.

Performantele SCIO au fost demonstrate stiintific de un studiu efectuat in perioada 2005-2007, care a cuprins peste 98000 pacienti si peste 2500 medici.

SCIOefic

 

Precizia  evaluarii energetice (“stresului”) folosind aparatul  SCIO este in jur de 80-85%, cu variatiile prezentate in graficul alaturat. Comparativ, precizia RMN este 90%, ecografie 65-70%, mamografie  70-75% etc. Precizia analizelor de sange este mult mai greu de estimat, ea depinzand  de factori greu de controlat de catre medic sau pacient cum ar fi : vechimea reactivilor, transportul probelor de sange in conditii de maxima  siguranta, vechimea aparatelor etc.

Trebuie mentionat ca acuratetea si  corectitudinea evaluarii  energetice este determinata esential de pregatirea bioterapeutului pentru lucrul cu aparatul .

*

*

 

 

SCIO_CEsmSCIO_ISOsm

 

SCIO este înregistrată ca un sistem universal de Biofeedback electrofiziologic conform legilor europene (vezi certificarile originale pe http://www.qxsubspace.com/scio/index/18/scio_registrations).

Facultatea de Medicina si Farmacie “Victor Babes”  din Timisoara este unica institutie de invatamant superior din Europa care pregateste specislisti pentru calificarea cu lucrul SCIO.

Sunt peste 30.000 dispozitive functionale in intreaga lume, rezultat al cercetarilor efectuate de peste 30 de ani, materializate in cateva zeci de patente inregistrate.