STRES, BIOCAMP SI VINDECARE

Comparatie Biocamp

**

Stresul este mult mai mult decat un cuvant la moda, este o conditie complexa care afecteaza cele mai importante sisteme si organe din organism:  creier, suprarenale, ficat, tiroida, sistem imunitar, inima etc.

Este putin cunoscut faptul ca stresul afecteaza si Biocampul, iar acest efect nociv reduce capabilitatea de refacere /  vindecare a organismului.

*

Studiul nostru din fig. stanga urmareste sa ilustreze modificarea Biocampului la un pacient in interval de doar o saptamana datorita aparitiei unui  stres mediu (grija pentru familie).

 

Se observa micsorarea Biocampului (reducerea “incarcaturii energetice”), marirea activitatii suprarenalelor (chakra galbena), micsorarea usoara a chakrei inimii (cea verde), modificarea frecventelor cuprinse din spectrul aurei (culori mai inchise),  pierderi mai mari de energie  etc.

*

Mentinerea acestor  disfunctionalitati din sistemul energetic conduc la scaderea vitalitatii – si, in timp, la aparitia afectiunilor fiziologice. Acest lucru este valabil pentru orice tip de stres care (chimic, mental, psiho-spiritual, nutritional sau electromagnetic).

 

*

Marimea (deci forta) Biocampului este independenta de varsta sau  natura conditiilor de sanatate – ea este, in primul rand, o masura a rezervelor noastre energetice si a capacitatii noastre de Vindecare.

Exemplele de mai jos arata ca,  indiferent de varsta si problemele de sanatate, vindecarea este conditionata de natura Biocampului (si, implicit, de frecventele pe care le avem in aura si de coerenta acesteia).

 

Aura82y Pacienta P.G., 82 de ani, probleme cardiovasculare cronice (cardiomiopatie,   hipertensiune etc) si acute: (mini-atac cerebral), impreuna cu alte probleme datorate varstei: guta, osteoporoza  etc.In urma terapiei, pacienta si-a revenit complet dupa mini-atacul   cerebral si duce o viata activa in ciuda varstei inaintate. Aura62yMM Pacient M.M., 62 de ani, conditie fizica excelenta, diagnosticat cu   melanom. Investigatia SCIO evidentiaza rolul factorilor psihologici (conflict   de separare, vezi teoria dr. Hamer) si coaching-ul ajuta la re-evaluarea pierderilor.Pacientul si-a revenit complet  si duce   o viata normala.
Pacienta A.C.,   39 ani, lucru in mediu toxic (expunere substante chimice si radiatii) si  conflicte emotionale, care afecteaza   (printre altele) sistemul imunitar. In consecinta, apar probleme de sanatate de natura hormonala:   fibrom si mastoza fibrochistica.Pronostic   vindecare:  rezervat, pana la reducerea   toxinelor materiale si emotionale.  Aura39y Pacienta T.A.,   56 ani, lucrul in schimburi, fara satisfactii  profesionale ;   persoana fara familie proprie si izolata social.Probleme de sanatate:   artrita reumatoida, anemie, steatoza hepatica, malabsorbtie.Lipsa dorintei de a-si modifica alimentatia si stilul de viata.Pronostic   vindecare:  rezervat pana la schimbarea   calitatii vietii.     Aura56y

Corelatia intre Vindecare si Biocamp este intuita si demonstrata de prof. dr. Kazuo Murkami (Univ. Tsukuba, Japonia) care, in cartea sa “Codul divin al vietii”  ne arata ca: genele noastre nu sunt fixe, ci ele sunt activate sau dezactivate de factorii psihologici.

Completarea noastra este:  factorii psihologici incarca energetic organismul, ceea ce duce la restabilirea frecventelor de sanatate din Biocamp = Vindecare, DECI: revenirea la starea de sanatate incepe prin incarcarea si echilibrarea Biocampului.

*

Centrul EuVITA ofera terapii pentru curatarea si incarcarea aurei, impreuna cu terapii personalizate pentru reducerea oricarui tip de stres care contribuie la alterarea aurei.  Terapiile oferite se combina cu sedintele de  coaching co-activ ,  care sustin implicarea personala in procesul de modelare a sanatatii – iar aceasta libertate reprezinta pasul esential pentru reapararea Biocampului si Vindecare.